Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Кално, мръсно и странно... Не, това не е описание на кожата ми след като съм работила в градината, а първото ми впечатление от пилинга за тя...

Rituals Dragon Mud body scrub

Кално, мръсно и странно... Не, това не е описание на кожата ми след като съм работила в градината, а първото ми впечатление от пилинга за тяло Rituals Dragon Mud. Марката за съжаление не се предлага в България, а има доста изкушаващи неща. Както бях писала, аз си взех от Холандия мъжкия скраб за тяло с вулканична глина, защото ми допадна аромата му и не исках нещо прекалено женствено и сладникаво.

Опаковката му е типично мъжка, в тъмни окраски и разбира се с дракон заради името. Оригиналният му размер е 200 ml, но в някои подаръчни комплекти може да се намерят и по-малки разфасовки. Аз успях да намеря такива, затова си взех 70 ml да го пробвам, а другото отиде за ползване при приятелка.

Консистенцията и вида му както казах е точно като кал, една идея по-светло може би. Аромата е много приятен, мъжествен, но без да е натрапчив или силен, ухае на любимия мъж :) Калта реално е вулканична глина, в която има добавени фини бамбукови частици, които не са груби и не надират или зачервяват кожата.

По принцип е предназначен за тяло, но предвид малката опаковка, която имах и нежните частици, аз го ползвах за лицето, шията и раменете. Почиства добре, както казах не дразни кожата и не оставя мазен филм след това, а усещане за свежа и приятно хидратирана кожа.

След като проверих съставките обаче някои от тях се оказаха разочароващи и ако имам възможност да си взема друг продукт на марката, първо ще проверя какво съдържа.

Пробвали ли сте нещо на Rituals, може ли да се поръчва от България и кой продукт бихте ми препоръчали?

0 коментара: