Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте, момичета! Изрових балсамчето от запасите с козметика, почнала съм да ги разчиствам, да видим дали ще успея да намаля количеството...

Figs & Rouge balm Sweet Geranium

Здравейте, момичета!

Изрових балсамчето от запасите с козметика, почнала съм да ги разчиствам, да видим дали ще успея да намаля количеството до поносими за мен размери. Получих го още с първата Prettybox кутия, но така съм го прибрала, че съм забравила за него. Освен това на опаковката му не беше оказан срок на годност, освен че трябва да се ползва 12 месеца след отваряне, което ме е успокоило, че има време. Въпреки, че през цялото време е стоял затворен, след като го разпечатах си мисля, че цялото това чакане не му се е отразило добре.

Ароматът на балсама сложен в кутията, е на здравец, но на мен не ми мирише никак здраво, а доста остро. Въпреки това не смятам, че продукта е развален, тъй като консистенцията му изглежда съвсем наред - мазна, без да е много лепкава или да се е отделила вода, затова реших, че все още става за ползване. Странно ми беше, че отгоре самия балсам имаше нещо като кожичка, която трябваше да разкъсам, за да стигна до ползваемата част (вижда се и на снимките).



Балсамът се препоръчва за омекотяване на кожата на устните, лицето и тялото. Заради този аромат обаче избягвам да го слагам на устните и лицето и го ползвам само по тялото. От действието му съм доволна, наистина омекотява и успокоява кожата. Попива бавно, както казах не лепне, но миризмата ме отказва да го ползвам често и на по-голям участък.

В съставът му влизат 100% натурални и чисти съставки, а сайта на марката има други изкушаващи аромати и продукти. Интересно, че точно здравеца вече го няма, сигурно в мен е последния оцелял продукт от този вид :) Супер сладката миниатюрна кутийка е 8 мл и струва около 8 лв. Бих пробвала нещо друго на марката, но след като свърша здравеца не бих посегнала отново към този аромат.

0 коментара: