Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

  Цветът не е много летен, но беше наложително да покрия с нещо ноктите си, защото добиха земеделски вид след борба с много корени домати. Х...

Golden Rose Sweet color 39

 
Цветът не е много летен, но беше наложително да покрия с нещо ноктите си, защото добиха земеделски вид след борба с много корени домати.

Харесвам мини лаковете заради малкия размер, възможността евентуално да ги изразходиш до край и ниската цена. С този мини обаче не се разбираме както трябва. Освен размера се оказва, че и всичко друго му е минимално - четката, покривността, трайността, времето за съхнене. Четката е доста малка и докато стигна от единия край на нокътя до другия, лакът започва да изсъхва и става на грозни черти. На един слой не покрива никак добре, затова минавам два пъти.


В същото време уж засъхва бързо, но това е в сила само докато се лакирвам. След като съм нанесла и втория слой, лакът става изненадващо податлив на външни дразнители и се сдобива с грозни драскотини. Трябват му поне 20 минути на слой, за да се каже, че е изсъхнал добре. Трайността е 2, максимум 3 дена като за това време дори да не се обели става на резки, отпечатъци  и общо взето всичко, до което се докосне му се отразява.


Цветът ми харесва, както казах по-скоро зимен е, но при положение, че не мога да му се насладя качествено няма много смисъл изобщо да го ползвам. За цената си от 1.20 лв. в кварталното магазинче поне успя да прикрие потъмнелите ми нокти.

Виж сладоледът е друга работа и си заслужава купуването, но той не е главен герой в този пост и няма да ви изкушавам с него ;)

0 коментара: