Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Добро утро в този хубав ден! Въпреки дъжда и студа, съм решила да го почна позитивно, току виж предизвикам съдбата и тя наистина го направи ...

Lush Magic Wand


Добро утро в този хубав ден! Въпреки дъжда и студа, съм решила да го почна позитивно, току виж предизвикам съдбата и тя наистина го направи прекрасен.

Като ми е тръгнало на странни ревюта, викам да продължа, докато ми мине музата. Ред е на магическата пръчка на Лъш, която получих преди доста време и вече прилича на нищо от местене насам натам, защото се оказа доста ронлива. Не става да я подаря на някого, а не обичам да хвърлям неща, при положение, че мога да им намеря друго приложение.

Magic Wand не е нищо повече от така обичаният от много хора душ гел Snow Fairy в малко по-различна форма. Идеята е да се разбърка с магическата пръчка водата във ваната и тя да порозовее, да се сдобие с балончета и най-важното да мирише на Snow Fairy. Поради липса на вана, реших да ползвам пръчката като твърд душ гел или по нашенски сапун. Пръчката, камбанката и панделките може да са сладко допълнение, но за моя начин на ползване са по-скоро пречка. Не могат обаче да се махнат, не знам как са закрепени, ще опитам след няколко ползвания пак.


Както казах Magic Wand е доста ронлива в сухо състояние и затова някои от връхчетата й ги няма. При намокряне не бих казала, че омеква кой знае колко, но може да се ползва без опасност да се разпадне. Има твърди частици в нея, които действат като ексфолиант, обаче са доста грубички и затова я ползвам на места, където няма опасност да разраня кожата.

Прави хубав аромат, мирише си точно на сладка дъвка и бонбони като Snow Fairy. Не прави много пяна и има кремообразна консистенция със зрънца. Измива изненадващо добре, оставя кожата мека и чиста без да изсушава, но за съжаление аромата се изпарява доста бързо. Оставя се да изсъхне, макар че известно време след намокряне се стича вода по нея и оцветява в розово и след това е готова за ползване пак.


Състав: Sodium Carbonate , Cream of Tartar (Potassium bitartrate) , Sodium Laureth Sulfate , Glycerine , Lauryl Betaine , Fragrance , Titanium Dioxide , Synthetic Musk , *Limonene , Methyl Ionone , Benzyl Benzoate , D&C Red No. 27 , D&C Red No. 33 , FD&C Red No. 4

В заключение: ако не бях получила магическата пръчка като подарък надали щях да си я взема, макар че грабва окото и има интересно приложение. Радвам се обаче, че измислих как да я ползвам и съм доволна от действието й в ролята на сапун.

0 коментара: