Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Казват, че хубавите неща стават случайно. В този случай това е напълно вярно. Случайно попаднах на ексклузивния представител на марката Bio ...

Bio Creme Infinity - мострено ревю


Казват, че хубавите неща стават случайно. В този случай това е напълно вярно. Случайно попаднах на ексклузивния представител на марката Bio Creme във фейсбук и тъй като нямах възможност да отида и да се запозная лично с предлаганите продукти, получих много сладка кошничка с няколко мостри, които да пробвам. Искам да отбележа, че получих много мило и лично отношение, от което ми стана изключително приятно. Ревюто го пиша абстрахирайки се от нещата по-горе, разбирайте непредубедено.

 

Bio Creme е италианска козметика, непозната до сега на нашия пазар. Имат няколко серии продукти, аз имах възможност да се докосна до Infinity, но и останалите са налични в България, давам линк към сайта от където могат да се закупят онлайн: http://eastpressure.com/beauty Характерно за продуктите е, че всички са без парабени, без петролни деривати, без изкуствени оцветители и нещо, което не знам какво е "O.E. free" :) Също така не са тествани върху животни, тествани са за никел и имат 100% органични съставки. Не намерих да са сертифицирани като органична козметика.

След като ги похвалих да мина и към важната част - моите впечатления. Пробвах 8 различни продукта, като два от тях са за суха кожа, но и те ми влязоха в употреба. Ясно е, че от една мостра не мога да си изградя пълно мнение, затова го давам по-общо и само първоначални впечатления за тези, които ми харесаха най-много. Характерно за всички продукти е приятната текстура и луксозните аромати, които не са тежки, но пък са завладяващи. Не съм снимала как изглеждат самите продукти, защото количеството е малко и не ми се получава добре като гребвам с пръсти от мострите :(



Почистващият и тонизиращ лосион ме изненада приятно с розов цвят и нетипична за такъв тип продукт консистенция - гъст е като крем. Справя се добре с почистването на лицето със или без грим, на очите не съм го пробвала. Не изсушава кожата, а я освежава, не оставя лепкав слой, има приятен аромат и върши чудесна работа.

Кремът за околоочен контур е другият ми любимец. Много държа на грижата в тази област и затова съм доволна от представянето му. Не е мазен, а по-скоро хидратиращ, лесен за нанасяне, попива за около 2-3 минути, няма парфюм в състава. Кожата е много нежна след ползването му и остава целия ден свежа.



И кремът, в който буквално се влюбих само от 1 намазване е Anti Age Infinity. Те всъщност са два крема и за двата важи, че са невероятни. Съдържат арганово масло и масло от червена боровинка, с уникална текстура като мус и аромат са и лицето ми се чувства глезено и обгрижвано с тях. Иска ми се постоянно да се мажа, не защото кожата изсъхва или има нужда от повторното им нанасяне, а защото ми харесва усещането, което оставят по кожата. Наличието на ценните масла не ги утежнява и попиват бързо оставяйки много комфортно усещане.

Ако не е станало ясно, да затвърдя, че съм впечатлена от козметиката и ви препоръчвам да я пробвате, ако имате възможност.

0 коментара: