Един блог за всичко останало

Home Top Ad

Реших този месец импулсивно да си поръчам кутията на Pinks, не че ми трябва нещо ново, а просто за малко разнообразие и лично удоволствие. С...

Pinks Beauty Box May 2015


Реших този месец импулсивно да си поръчам кутията на Pinks, не че ми трябва нещо ново, а просто за малко разнообразие и лично удоволствие. Скоро дори не съм поглеждала публикациите на другите момичета за нея, а сега се сетих, че за Prettybox също не съм чела нищо и като гледам на сайта им те са преминали на друга схема, а не всеки месец да пращат кутия или се бъркам?

Поръчката и получаването на beauty кутията на Pinks вече е лесно като детска игра, няма надпревара, няма забавяния, проблеми и т.н. Това е 20-то издание на кутията, но по съдържание не се отличава от другите, т.е. няма нищо юбилейно в него. Предварително беше разкрит само един продукт - сухият шампоан Batiste Original. Не съм ползвала продукт с такова предназначение, а този е доста хвален, та ще видим.Нещата пристигнаха в съблазнителна опаковка на сладоледчета и още като извадих кутията се усеща приятен аромат, който най-вероятно се дължи на сапуна в нея (не съм много доволна от присъствието му). Ето и по-подробен списък какво съдържа моята майска кутия за красота:

1. Revlon Colorbust бласък за устни, номер 046 - оригинален размер

Не съм голяма любителка на бляскавите неща, още повече че този изглежда доста наситено оранжев, което почти на 99% ме отказва да го ползвам.
 

2. Batiste Original сух шампоан - 50 ml

Както споменах нямам опит с такъв продукт, а ще ми влезе в употреба. Скоро тръгнах на работа и подкъсих косата си и не знам поради каква причина тя започна да се омазнява по-бързо, така че сухият шампоан ще трябва да ми помогне да изглежда добре по-дълго време. Според описанието на Batiste в състава му няма парабени и сулфати.

3. Fancy Witch протектор за четка за грим - 1 брой

Това нещо реших, че по погрешка е попаднало в кутията, не ми приличаше на нищо козметично или полезно. От описанието звучи полезно, но специално на мен няма да ми влезе в употреба.

4. Bourjois So Laque Glossy лак за нокти - оригинален размер

Падна ми се 04 Amande Defile, приятно млечно зелено. В последно време ноктите ми са в много лошо състояние, в момента ги "лекувам" с Microcell и се надявам след това да мога да ползвам лака, цветът е супер за лятото.

5. Bourjois 123 Perfect CC крем - мостра 0,95 ml

Освен, че е наблъскан с какви ли не съставки, е и цвят 32 Beige Clair, който не е подходящ за мен, защото съм много светла и явно никой не чете профила ми.

6. Сапун на All Nature жасмин и бял чай - оригинален размер

Както казах на аромат са го докарали, макар че като помириша самия сапун, миризмата става доста силна и натрапчива. Продуктът е без силикони, парабени, парафини, етоксилати, SLES и SLS. Не съм ползвала нищо на марката, но като цяло ми е останало негативно отношение към нея, заради парадирането с "натурални" продукти, които реално не са такива.


7. Слънцезащитен шампоан LAKME Sun Care - мостра 10 ml

Подходящ продукт за лятото, едва ли от една мостра ще добия добра представа за действието му, но е нещо ново, което смятам да пробвам.

В заключение, кутията ми харесва на около 50%, яд ме е, че има неща които няма да ползвам, а си давам парите за тях. Още повече се ядосах, че след като я поръчах и ми я потвърдиха дъщеря ми се разболя и трябваше да се купуват лекарства, а аз харча пари за козметика, което за пореден път доказва, че необмислените покупки не са препоръчителни за мен. Харесва ми елементът на изненадата, но след като за пореден път никой не се съобразява с профила ми и се слагат продукти само за запълване на мястото, които няма да ми свършат работа е крайно време да престана да се самозалъгвам, че бюти кутията на Pinks е приятно преживяване.