Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Реших този месец импулсивно да си поръчам кутията на Pinks, не че ми трябва нещо ново, а просто за малко разнообразие и лично удоволствие. С...

Pinks Beauty Box May 2015


Реших този месец импулсивно да си поръчам кутията на Pinks, не че ми трябва нещо ново, а просто за малко разнообразие и лично удоволствие. Скоро дори не съм поглеждала публикациите на другите момичета за нея, а сега се сетих, че за Prettybox също не съм чела нищо и като гледам на сайта им те са преминали на друга схема, а не всеки месец да пращат кутия или се бъркам?

Поръчката и получаването на beauty кутията на Pinks вече е лесно като детска игра, няма надпревара, няма забавяния, проблеми и т.н. Това е 20-то издание на кутията, но по съдържание не се отличава от другите, т.е. няма нищо юбилейно в него. Предварително беше разкрит само един продукт - сухият шампоан Batiste Original. Не съм ползвала продукт с такова предназначение, а този е доста хвален, та ще видим.



Нещата пристигнаха в съблазнителна опаковка на сладоледчета и още като извадих кутията се усеща приятен аромат, който най-вероятно се дължи на сапуна в нея (не съм много доволна от присъствието му). Ето и по-подробен списък какво съдържа моята майска кутия за красота:

1. Revlon Colorbust бласък за устни, номер 046 - оригинален размер

Не съм голяма любителка на бляскавите неща, още повече че този изглежда доста наситено оранжев, което почти на 99% ме отказва да го ползвам.
 

2. Batiste Original сух шампоан - 50 ml

Както споменах нямам опит с такъв продукт, а ще ми влезе в употреба. Скоро тръгнах на работа и подкъсих косата си и не знам поради каква причина тя започна да се омазнява по-бързо, така че сухият шампоан ще трябва да ми помогне да изглежда добре по-дълго време. Според описанието на Batiste в състава му няма парабени и сулфати.

3. Fancy Witch протектор за четка за грим - 1 брой

Това нещо реших, че по погрешка е попаднало в кутията, не ми приличаше на нищо козметично или полезно. От описанието звучи полезно, но специално на мен няма да ми влезе в употреба.

4. Bourjois So Laque Glossy лак за нокти - оригинален размер

Падна ми се 04 Amande Defile, приятно млечно зелено. В последно време ноктите ми са в много лошо състояние, в момента ги "лекувам" с Microcell и се надявам след това да мога да ползвам лака, цветът е супер за лятото.

5. Bourjois 123 Perfect CC крем - мостра 0,95 ml

Освен, че е наблъскан с какви ли не съставки, е и цвят 32 Beige Clair, който не е подходящ за мен, защото съм много светла и явно никой не чете профила ми.

6. Сапун на All Nature жасмин и бял чай - оригинален размер

Както казах на аромат са го докарали, макар че като помириша самия сапун, миризмата става доста силна и натрапчива. Продуктът е без силикони, парабени, парафини, етоксилати, SLES и SLS. Не съм ползвала нищо на марката, но като цяло ми е останало негативно отношение към нея, заради парадирането с "натурални" продукти, които реално не са такива.


7. Слънцезащитен шампоан LAKME Sun Care - мостра 10 ml

Подходящ продукт за лятото, едва ли от една мостра ще добия добра представа за действието му, но е нещо ново, което смятам да пробвам.

В заключение, кутията ми харесва на около 50%, яд ме е, че има неща които няма да ползвам, а си давам парите за тях. Още повече се ядосах, че след като я поръчах и ми я потвърдиха дъщеря ми се разболя и трябваше да се купуват лекарства, а аз харча пари за козметика, което за пореден път доказва, че необмислените покупки не са препоръчителни за мен. Харесва ми елементът на изненадата, но след като за пореден път никой не се съобразява с профила ми и се слагат продукти само за запълване на мястото, които няма да ми свършат работа е крайно време да престана да се самозалъгвам, че бюти кутията на Pinks е приятно преживяване.

12 коментара:

  1. Много разочароваща кутия,като цяло според мен.Аз всичко на всичко си поръчах май 2 или 3 до колкото си спомням още когато я пуснаха.
    Тези продукти на All Nature ги гледах миналата година и хич не бяха натурални,да имаха екстракти и масла,но и пег и доста химия като комбинация. А да не ти кажа,че онзи ден една "дама" с ужасен тон и никакво възпитание,след зададен от мен въпрос за продукт на една друга марка дето пак я водят натурална,а натурално има многооооо малко вътре,ме изкара хейтър и че съм нямала смисъл в живота си и затова съм пишела коментари,а аз чисто и просто я попитах,защо казва че в дадената марка няма животински деривати,когато има ланолин и я питах да не би те да го извличат от алое вера. Ужас,толкова се смях,а тя ме нападна ужасно,ей тва е "умната" българска жена,дето заради такива ни се смеят в Европа! Малко се отклоних,но беше във връзка с Натуре дето и нея искат да я минат за безопасна,а не е! То големи реклами,голямо чудо! Що Алтея не ги правят не знам??!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото Алтея нямат нужда от такава агресивна реклама. Продуктите им са качествени и хората са се убедили в това и ги ползвам, а такива нови марки търсят начин да се покажат и докажат и ползват всякакви позволени и непозволени средства и за съжаление заблуждават доста клиенти. Тъжно е, че реагират така на коментарите ти, защото показва, че реално не се интересуват от мнението на тези към когото са насочени, а целта е на всяка цена да си пробутат продукта.

      Изтриване
  2. Всеки трябва да печели от нещо,но аз все си мисля,че с искреността и уважението към потребителя можеш да спечелиш двойно. За жалост това се случва много рядко !

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, Краси:)Съчувствам ти, защото знам колко е гадно покупка да те разочарова, но не се учудвам, че си недоволна, защото то в България кое ли е като хората.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз никак не обичам да хвърлям пари на вятъра и все мисля и премислям нещата, които купувам и като стане така и си се ядосвам. То вярно, че 15 лв. не са много и за толкова пари толкова, ама не съм ги намерила на улицата, че да ги харча с лека ръка.

      Изтриване
    2. Правилно, и аз се дразня от подобен тип "подигравки" с българския потребител. Никой не си намира парите на улицата и никой не ги харчи с лека ръка. Това не се схваща тук от всички.

      Изтриване
  4. Аз пък съм страшно доволна от кутията...падна ми се червило балсам в приятен цвят. Сапуна мирише страхотно на липа. Аз пък от миналата кутия не бях доволна...така че..всичко си е до къамет... Ако беше ми се паднал блясъкът за устни и аз нямаше да съм доволна..
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, определено си е въпрос на късмет, но и те трябва да подбират по-внимателно продуктите си, а не цветове, които явно са непродаваеми и е хубаво да следят бюти профилите. И май повече хора са получили глосове, а малцина са късметлийте с чъбита. Сапуна не че няма да го ползвам, но негативното ми мнение е за цялата марка All Nature, просто не ми харесва политиката им, а не конкретно към този продукт.

      Изтриване
  5. Здравей! Кои са новите две задаващи се бюти кутии?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, едната е Good Box - http://goodbox.bg/, а другата на списание Starlette, за която обаче все още инфото е доста малко - https://www.facebook.com/starlettemagazine/photos/a.909750649085397.1073741839.904014766325652/913515805375548/?type=1

      Изтриване
  6. И аз съм на експресно лечение с Microcell, че положението е трагично. Взех си със синия/тюркоазения етикит, а ти?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моят е същия мисля, според сайта им се води гланц, не че много държа на това, но такава мостра намерих в Продавалника, че не ми се даваха близо 30 лева за заздравител, а тази според продавача ще ми стигне поне за 3 седмици.

      Изтриване