Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

До сега не съм пускала такава публикация, защото не са ми се събирали накуп неща, които да покажа като нови придобивки. Нямам навика да паза...

Малко (малки) нови придобивки


До сега не съм пускала такава публикация, защото не са ми се събирали накуп неща, които да покажа като нови придобивки. Нямам навика да пазарувам в големи количества козметика и ги цъкам по един и по два продукта. Сега обаче се посъбраха малко и викам да спретна и аз една информативна публикация, която да покаже какво може да очаквате като постове на по-късен етап.

Пристигна ми една поръчка от Green Master, до сега бяха ползвала от предлаганите от тях продукти само унгвента с чаено дърво. Компанията е на принципа на МЛМ търговията и една приятелка ме придума да стана представител, не толкова заради допълнителните доходи, колкото да си вземам за мен неща на по-ниска цена. На 29-ти май, определен като черен петък имаше допълнителна отстъпка и успях да си взема някои неща с до 60% отстъпка. До колкото знам Green Master предлагат продукти на различни марки, както и свои собствени, но името им малко заблуждава, защото не всичко от каталозите е "зелено" и трябва да се внимава със съдържанието на продуктите. От тях си взех душ гел с арганово масло и смокиня на Green Pharmacy (без парабени, силикони и PEG, 500 мл за 3,70лв.), паста за зъби Dr. Silver за 2,35 лв. и кристален дезодорант Victoria Bell's - отдавна се каня да пробвам такова чудо и цената от 4,60 лв ми се стори поносима дори да се разочаровам. Има и една не козметична покупка от тях - царски билки за детето, които давам на дъщеря ми да пие за подсилване, че от началото на година не я е отминала нито една болест :(



Хидратиращия крем за лице с алое вера на Equilibra (италианска марка, непозната на мен) го взех като подарък за свекървата и ако остане доволна, ще споделя какви са нейните отзиви. Кремът е описан като лек и бързо попиващ, според мен подходящ за лятото, цена 9,70 лв.

Малките нещица са заздравител и топ лак на Micro cell, както споменах и в предишен пост, опитвам се да си оправя ноктите, които в един момент отказаха и не искат да ми сътрудничат и да растат хубави. Взех си и един лакочистител Victoria beauty(забравих да го снимам), съвсем обикновен с витамин F и с ацетон, защото за мое съжаление този без ацетон миришеше ужасно. Балсамът за устни на NYX получих като бонус при покупката на продуктите на Micro cell (купих ги от продавалника), но нещо не ми допада като състав и как ми седи, така че не съм сигурна, че ще го ползвам.



И най-хубавото оставих за накрая - лосион за лице Жасмин от Handmaids Cosmetic. Усмихна ми се късмета и го спечелих от тяхна игра във фейсбук, иначе цената на флаконче от 30 мл е 28 лв. Нямам търпение да го пробвам и да споделя с вас впечатленията си.

6 коментара:

  1. Много хубави нови нещица, да споделиш за лосиона на Handmaids Cosmetics. Марката напоследък доста ме изкушава :)

    ОтговорИзтриване
  2. Супер, ще тестваме лосиона по едно и също време :3 Изпратиха и моя и днес най-сетне го взех и вече гордо се напръсках... Ухае божествено на жасмин! Малко съкровище е :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преси, четох статията ти за Handmaids cosmetic и се радвам, че марката засилва присъствието си по бюти блоговете. Обичам такива нови и интересни продукти, които освен това са направени с любов и имат супер съставки :)

      Изтриване
  3. Кремът за лице на Equilibra на мен не ми допадна, но дано хареса на свекърва ти :) Много интересен пост :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Адриана, сподели моля те, защо не ти допадна? Той е купен вече и няма да го връщам, но признавам че не съм търсила информация преди да го взема и се надявам да не съм сгрешила. :(

      Изтриване
    2. Ами доста гъст ми се стори (не попива добре в кожата ) и ми се появиха много дребни подкожни пъпчици от него. Спрях го за известно време, за да видя наистина ли са от него и след като започнах пак да го използвам - хоп, отново бяха там. Може би само на мен ми действа така, но не бих го купила пак...

      Изтриване