Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес денят започва добре, пристигна последната за годината кутия на Good Box. Бях си поръчала първата тяхна, а сега реших да си направя пода...

Good Box декември 2015

Днес денят започва добре, пристигна последната за годината кутия на Good Box. Бях си поръчала първата тяхна, а сега реших да си направя подарък за празниците.

Малко снимка от телефона, по-късно и повече информация и по-хубави снимки, ако оцелее нещо особено от продуктите за ядене :)




Най-после намерих време да довърша описанието на съдържанието на Good Box и да направя по-хубави снимки.

Този месец кутията е на коледна тематика и това си личи от аромата, които се разнася от нея. Тежка е, най-вече заради бутилката с Комбуча и душ гела, другите неща са по-мънички. Едвам се затваря и пристигна при мен почти невредима, с изключение на мечето меденка, чиято глава се беше отделила от тялото. Продуктите са опаковани в червена хартия, в духа на празника, а цялото съдържание може да видите по-долу:



* 3 броя чай Verve от джинджифил - единият вече беше опитан в комбинация с ром и хубава книга. Другите заминават за работа, тъй като не пия кафе и чаят е моят начин да се стопля, събудя и релаксирам. Цена за 25 пакетчета - 8,60 лв.

Повече информация за чайовете може да видите на www.verveteas.com

* Вафла робот Cherry RAWbot - суровите енергийни барчета станаха много популярни напоследък. Както е видно от името й, вафлата, която за мен не е точно вафла съдържа елда, лешници, сушени сливи и череши, какао и какаово масло. Няма отбелязано какъв е грамажа и, но ми стигна точно за две хапки. Има си основа, по-мек пълнеж (сливово-черешов мармалад),  и какаова коричка. Не е много сладка, леко киселее от плодовете, на мен много ми хареса съчетанието на вкусовете, бих прекалила с по-голямо количество. Информация за цена няма. Няма и сайт от който да може да се пазарува, само физически магазин и фейсбук страница: https://www.facebook.com/Rawlly



* Коледна Комбуча с канела - не ми допадна, аз и поначало си бях предубедена към нея, не знам, защото, звучи ми странно и това е. Според мен мирише леко на ферментирало вино, според мъжа ми на сайдер. Леко газирано е и има лек аромат, вкуса му е много слаб. Бих казала по-скоро е безвкусно и някак постно, бледожълто на цвят и ако не беше миризмата можеш да кажеш, че пиеш само газирана водичка. Бутилка от 330 мл е на цена около 2.30 лв.

Другите видове комбуча може да видите на www.kombucha.bg

* Коледна меденка с джинджифил и меласа - страхотно вкусна, разделихме я на три и тримата опитвачи одобриха вкуса, според мен обаче содата се усеща и леко киселее. Двамата малки бяха много впечатлени от очилата на мечо. Ароматът е чудесен - мед, канела и джинджифил.

Сайт www.zelenbio.com, меденката е 60 г, цена 1.99 лв.

* Био разтворимо кафе от зърнени култури - кафе не консумирам, но пък в пакетчето няма точно кафе, а смес, която го наподобява. На по-късен етап предполагам ще го пробвам или ще го пренасоча към мъжа ми. Може да се закупи от www.balevbiomarket.com, количеството му е 2 г, цена 0,49 лв.



* Душ гел Sante Лимон и Папая - харесвам продуктите на марката и се радвам, че има техен в кутията, но защо трябва да е точно душ гел. Не знам само на мен ли ми се струва, но в месечните кутии, не само на Good Box, а и другите обичат да слагат душ гелове и шампоани, като по неутрални продукти, с които трудно могат да сбъркат и са подходящи за различни хора. Вследствие на това имам запаси от измиващи продукти и този ще отлежи малко докато почака реда си.

200 ml на цена от 13.99 лв., гледам че в сайта на www. arminabio.bg е изчерпан, но предполагам че може да се намери и на друго място онлайн.

* Натурален балсам за сухи и жадни устни с весел портокал - нямах никакъв балсам за устни и този продукт дойде точно навреме. Освен това беше любов от пръв поглед, заради кутийката, аромата, съставките и действието му. Смятам да му напиша самостоятелна публикация и то съвсем скоро, защото вече имам впечатления и как се справя с напукани устни.

Още такива изкушения има на www.moravabalm.bg, балсамът е 10 ml и струва 7,80 лв.



* Сиво-зелена хума на прах  - и този продукт ще се ползва със сигурност, подходящ е както за кожата, така и за косата. Не съм сигурна какъв вид хума съм ползвала до сега, но ми се струва, че е точно такава сиво-зелена, даже си имам цяла буца такава и ще е хубаво да я покажа в скоро време.

В сайта на www.aviacosmetics.com може да видите другите видове хума предлагани от тях. 250 гр. от сиво-зелената са на цена 4,30 лв.

* Нежен шампоан за коса Phytocode - мостра от 10 гр, която надявам се ще ми стигне за поне едно измиване. Не съм пробвала нищо на марката и от една мостра няма да мога да си съставя мнение, но все пак е някакво начало. Шампоанът няма SLS в състава си, оригиналната му опаковка е 200 ml, на цена 13,50 лв. и ако ми хареса бих го пробвала по-продължително време. Сайт на марката - www.phytocode.bg

* От Good Box не са пропуснали и личния елемент и във всяка кутия има по една ръчно изработена от тях играчка за елха - шишарка. Нашата веднага се озова на елхата, а идеята според мен е много добра, показва ни, че с малко средства и въображение може да се направи нещо красиво и полезно, което да радва другите.

Кутията продължава да поддържа нивото си и има все повече доволни клиенти, аз също съм сред тях. Спирам да поръчвам не защото не ми харесва, а защото съм решила да променя начина си на харчене, не само за козметични продукти, а като цяло и да си купувам само неща, които са ми необходими, без много глезотии, а "излишните пари" да ги влагам в по-полезни направления.

0 коментара: