Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Купих си го спонтанно в началото на лятото. Видях публикация във фейсбук страничката му, прочетох няколко положителни мнения и реших да го п...

Крем дезодорант Just Amazing



Купих си го спонтанно в началото на лятото. Видях публикация във фейсбук страничката му, прочетох няколко положителни мнения и реших да го пробвам. Беше при мен още на следващия ден и от тогава го ползвам постоянно, вече му се вижда дъното. В началото имахме малко неразбирателство, но сега ще споделя как се спогодихме.



Първо предтавянето - Just Amazing е крем дезодорант, не бях ползвала до сега такъв и съвсем разбираемо имах известни предубеждения що за чудо е това и действа ли. Пристига при клиента в симпатична метална кутия с етикети с най-необходимата информация, от която научаваме, че е без алуминии, веган, направен от 100% натурални съставки, които се броят на пръстите на ръцете ми. Като цвят е млечно бял, с твърда консистенция, която обаче лесно се размеква и разнася. 50 ml на цена от 13.99 лв.



В началото загребвах доста трудно и неудобно с пръст, докато след това не намерих една пластмасова лъжичка от шоколадово яйце :), която ми върши перфектна работа. Производителите биха могли да добавят по една такава към всеки крем, ще е страхотно улеснение. Както казах в началото бях леко разочарована, защото дезодоранта не действаше както очаквах. Нанасях го сутрин след баня и към обед започвах да усещам, че не мириша особено приятно. Чудех се къде бъркам, докато не прочетох, че ако искам по-голяма трайност, просто трябва да нанасям по-голямо количество. И вече нямам проблеми с Just Amazing. Е случвало се е в някои големи горещини или при някоя напрегната ситуация (когато се потя повече) да ме предаде, но в 99.9% от случаите се справя перфектно.



Кремът не спира изпотяването, а неутрализира лошата миризма. Самият той мирише много приятно цитрусово и зелено и известно време след нанасяне аз специално усещам аромата му. Нанася се лесно, защото се топи при допир с кожата, има едно леко грапаво усещане от содата бикарбонат, но не е неприятно и не дразни кожата. Ползвам го веднага след епилация и не съм имала никакви проблеми. Не оставя бели петна по дрехите, не се разтича, не зачервява кожата, изобщо никакви неприятни изненади.



Още едно от предимствата на Just Amazing е, че е много удобен за пътувания. Няма опасност да се разлее, кутийката му се затваря плътно и без проблем минава в ръчния багаж проверките по летищата, където стандартните дезодоранти не винаги успяват.

И най-важното в три думи: безопасен, действа, Amazing :)

2 коментара:

  1. Истината е, че при продължителна ежедневна употреба, кожата се протърква... Затова и самите производители препоръчват да се правят кратки почивки между ползванията, понеже содата си е абразивна.

    Аз лично ползвам вече втора или трета кутийка и мога да кажа, че е страхотен продукт. Като усетя, че кожата ми се е раздразнила (което става през няколко месеца), просто правя почивка и ползвам друг рол-он/крем/дезодорант...

    Лятото удържа на най-големите жеги, което си е най=добрият тест - с две думи работи, но си има и някои тънкости.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз си правя почивки и тогава ползвам Крем дезодоранта A for Avocado или нещо друго подобно и по-нежно. Но жегите пак настъпиха и си взех поредната кутийка Just Amazing :)

      Изтриване