Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес пиша малко нетипична за мен публикация, тъй като в ревютата си наблягам повече на бялата козметика. Но времето навън определено има нуж...

Revlon ColorBurst блясък за устни


Днес пиша малко нетипична за мен публикация, тъй като в ревютата си наблягам повече на бялата козметика. Но времето навън определено има нужда от ударна доза цветно настроение, а какво по-добро от ярък, свеж и красив цвят. Блясъкът за устни Revlon ColorBurst се размотава из козметиката ми от доста време, мисля че го имам от някоя бюти кутия. Това им е проблема на тези кутии, получаваш един куп неща и после още и още и забравяш да ги ползваш. Реших, че ако не го направя сега, никога няма да му дойде времето и ето, че устните ми блестят цветно и предизвикателно.



Цветът, който имам е 046 Sizzle Canicule, не знам как е точния му превод, но за мен е типично есенен цвят. Смес между тиква, печена чушка (да не кажа направо лютеница), жълти и червени листа :) В зависимост от светлината се вижда или повече оранжево или повече червено. На моите устни (които ми е адски трудно да снимам) стой светло червено, цвят който първоначално ме стресира, защото нямам много опит с подобен, но после започнах да свиквам да го нося.



Опаковката на гланца е много елегантна и стабилна, количество на продукта 5.9ml. Ароматът е сладък и съвсем лек, според описанието на продукта би трябвало това да е чиста ванилия, приятен е във всеки случай и нанесен на устните не се усеща.



Апликаторът е представен като "Иновационният плюшен апликатор е с форма, която лесно
следва извивките на устните за гладко и равномерно нанасяне на бляскавия цвят". В началото ми беше трудно да го ползвам, прекалено е гъвкав, но после свикнах да го контролирам. Гланцът е супер приятен като консистенция, буквално се размазва върху устните и с едно движение ги покрива. Усещането е леко, комфортно, гладко, дори бих казала плюшено. Не лепне и ги прави по-бляскави, но поносимо, не чак лачени както го рекламират. И още по-добре, защото не обичам чак толкова сияещи продукти за устни.



За по-наситен цвят може да се повтори още веднъж, но общо взето няма да се постигне кой знае какво, защото доста бързо изчезва или по-скоро цветът избледнява. Не трябва да правя нищо, ако искам да го задържа поне час, но дори и в такъв случай пак полека-лека се изтрива. След около 2 часа устните ми имат приятен червен цвят, все едно не съм си слагала нищо, а само студът ги е нащипал - така си представям устните на Снежанка например. Радвам се, че се престраших и че тази есен ще си правим компания с Revlon ColorBurst.

0 коментара: