Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Животът определено става по-розов (на цвят със сигурност, на усещане не толкова) с Витализираща маска за силна и жива коса с розов еликсир ...

Маска за коса Nature of Agiva Roses

Животът определено става по-розов (на цвят със сигурност, на усещане не толкова) с Витализираща маска за силна и жива коса с розов еликсир Nature of Agiva Roses. Нова за мен марка, предлага различни серии козметика, с натурална розова вода имат доста продукти. Розовият еликсир е екстракт от цветовете на Rose Damascena Mill. Маската трябва да се погрижи косата ви да е хидратирана, подхранена и лесна за разресване. Освен това съставките би трябвало да я правят по-еластична и да й помагат да расте и освен това я пазят от обичайните заподозрени - свободни радикали и вредна околна среда. След големите очаквания нека сложим розовите очила и надникнем какво ни предлага конкретната маска.

Това сигурно щеше да е любимата маска за коса на Барби, ако обичаше аромат на роза, толкова е розова отвън и отвътре. Обаче дори и за любителите на розов аромат, тук той е прекалено силен. Отвинтиш ли капачката и те залива на талази миризмата. Остава и по косата, но там е по-разредена и не толкова силна, но определено може да се конкурира с парфюм и се задържа поне два-три дена след ползване.

Маската не бих казала, че е нещо специално, но за цената си и неголемите очаквания към нея се справя прилично добре с функцията да поддържа здравия и красив вид на косата. Подходяща е за всеки тип коса, не бих казала, че природните съставки на които се набляга в описанието са в изобилие. Единственото природно, което видях в състава е екстракт от роза дамасцена и той е на едно от предпоследните места. "Неустоимият" според опаковката аромат на рози определено не се дължи на него, а на добавения парфюм, както казах прекалено силен е и не знам колко розов концентрат е необходим, за да се постигне този ефект. Иначе е приятен, просто е много. Не е изкуствен, а нежен, но задушаващо нежен.

На мен ми действа добре на косата, наистина не я утежнява, изглежда по-добре след използването на маската, отколкото, ако ползвам само шампоан. Очаквано помага за по-лесно разресване и не позволява на косъма да се разкъса при ресане, което за мен е добър ефект. На цвят както казах розова, с нормално пихтиеста консистенция, намазва се добре, без да се разтича. Подходяща за всеки тип коса и за често ползване. Нанасям само от средата на косата надолу и разнасям хубаво. Ако издържите на аромата, препоръката е да се държи 5 минути на косата преди измиване. Количество 500 мл, цена около 5-6 лв. Друг път обаче ще пробвам аромата преди да се доверя на нещо непознато като марка и продукт. Обичам рози, но не и да се удавя в тях.

Сериите на Nature of Agiva са без парабени, без минерални масла, без силикони и без изкуствени оцветители. Пълен състав: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Lauryl Glucoside, Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroactic Acid, Benzophenon-4, Panthenol, Rosa Damascena Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Ci 16185.

0 коментара: