Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Както писах в другия блог , през февруари започна зимното турне на Милка, идеята на която е да популяризира шоколадите на марката, но и да п...

Зимни Милка шоко игри

Както писах в другия блог, през февруари започна зимното турне на Милка, идеята на която е да популяризира шоколадите на марката, но и да предостави на децата и възрастните възможност да се забавляват.

След като ще има шоколади, ако имам възможност, присъствам задължително. Не знам защо тези добри хора от Милка са пропуснали да включат Търново в турнето си, затова решихме да се разходим до Габрово, където гостуваха шоко игрите в неделя (21 февруари).

Изчакахме до към 10 часа, да видим дали времето ще се оправи, но то си остана облачно и студено и решихме все пак да отидем. От друга гледна точка това по-студено време помогна да няма голяма навалица на игрите и да можеш спокойно да се забавляваш.


Шоко градчето беше построено на площада в Габрово, където е малко ветровито и това доведе по-късно до събаряне на част от колоните, но нищо фатално, градчето лесно се строи отново. Цялото е лилаво на цвят, с две крави Милка за фасон. Едната беше леко мръсна вече, тъй като се намира на входа и посетителите я използват да си правят снимки с нея. Не пропуснахме и ние разбира се.


Правилата на игрите са следните: Вземаш си карта с името си, за 1 час един човек не може да си вземе повече от две карти. След това участваш в петте игри, които са: нареждане на голям пъзел, хвърляне на топка в гюмче, отговаряне на въпроси за шоколадите Милка, пързаляне с гигантски ски и слалом.


Общо взето нищо сложно, май пъзелът е най-труден, а по-скоро е направено за забавление и пада много смях. Та след всяка от петте игри ти перфорират картата и когато събереш 5 дупки я пускаш да участва в томболата. А да и за всяка завършена игра получаваш по едно малко шоколадче Milka Milkinis. На всеки кръгъл час има томбола с тези карти, на която раздават по-големи награди, като големи шоколади, шапки, шалове, моливници. И като свърши томболата пак наново, ако искаш. За деня има 8 томболи.


Александра се забавляваше страшно много, събра сума ти малки шоколадчета, които излапваше, за да се подкрепи за следващата игра. Успяхме и ние с баща и да намажем няколко, но така и не останаха за снимане. Дори зарази и мен и аз участвах един път, но разбира се не спечелих. Затова пък тя имаше два пъти късмет и двата пъти спечели моливник.


И малки и големи се забавляваха, водещият Тео Койчинов не спираше да следи да няма скучаещи, мечката и мармотът и те. На входа на шоко градчето се продаваха шоколади Милка, на поносима цена, по-ниска даже от някои магазини, но като никога не си купих и разчитах само на малките шоколадчета. Ако имаше как Аля щеше да играе до края на деня, но решихме, че събрахме достатъчно студ и вятър и шоколадчета и е врем да си ходим. Дани не разбра много, много на какво сме я подложили, само гледаше учудено големите лилави крави, мечки и мармоти. :) Че и шоколадче нямаше за нея, но нищо догодина е нейн ред.




1 коментар:

  1. Много весело сте си прекарали. Аз за съжаление пропуснах турнето, въпреки че съм голям фен на шоколадите "Милка". Дано пак да направят следващата година. Прекрасно семейство сте, особено малкото бонбонче. Всичко най-хубаво ви пожелавам. :)

    ОтговорИзтриване