Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Ред е на следващият продукт на Мадара, днес ще ви представя почистващото мляко.  Не ползвам много грим, затова млякото ми влиза в употреба п...

Madara delicate cleansing milk (Деликатно почистващо мляко)

Ред е на следващият продукт на Мадара, днес ще ви представя почистващото мляко.  Не ползвам много грим, затова млякото ми влиза в употреба при всекидневното почистване на лицето. Учудвам се колко мръсотия излиза от кожата, но това е положението. Кожата ми е като гъба и привлича всякакви прашинки и мизерии. Затова е абсолютно необходимо поне веднъж дневно да ги премахвам, а понякога и два пъти.
Редувам почистващите средства, защото не обичам дълго време да ползвам едно и също нещо. Един ден млякото, после термална вода, после пак мляко, ама друго, разнообразие да има :)

Защо обичам млякото на Madara?

Подходящо е за различни типове кожа, значи става и за мен, без да се мъча да определям каква точно е кожата ми.

Знам, че марката е качествена и съставките на млякото са натурални и мога да им се доверя.

Много е нежно, бяло на цвят, доста гъсто, като крем и лесно се използва. Нанася се с пръсти като нежно се втрива в кожата. Попива доста бързо и макар според указанията за употреба да трябва да се отмива после, често забравям за тази стъпка. Хубаво е обаче да се отмива, защото идеята е после да се сложи крем, а не млякото да се използва вместо такъв.

Според мен почиства добре, кожата ми след това е приятна на допир и на вид. Не я изсушава, което е много важно, защото може да се ползва и покрай очите. Когато ползвам грим, млякото успешно почиства спирала, молив за очи, сенки, червило.

Има много приятен мирис, според мен е на бадем и екстракти от липа, овен, невен, живовляк

Опаковката е голяма, 200 ml, цената 29 лв, доста е икономично за ползване.

0 коментара: