Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Сдобих се с няколко мини кремчета за ръце на Мадара и вече втора зима те са неотлъчно с мен и с другите членове на семейството ми. Имам едно...

Дълбоко хидратиращ крем за ръце Madara (Deep Moisture Hand Cream)

Сдобих се с няколко мини кремчета за ръце на Мадара и вече втора зима те са неотлъчно с мен и с другите членове на семейството ми. Имам едно в чантата си, едно в колата, едно на нощното шкафче, едно до компютъра, едно в палтото на мъжа ми и едно в раницата на дъщеря ми :)

Кожата на ръцете ми има навика да изсъхва много зле, когато навън е студено. Същото й се случва и след миене на чинии или след къпане. При съпруга ми положението е още по-зле и покрай ноктите кожата му се цепи, става на ранички и доста го боли. Кремчето на Мадара много подобрява положението, ползваме го всекидневно, когато се наложи. С него мажа и ръцете на децата, даже малката ми дъщеря като всяка жена обича да се грижи за себе си и сама си го ползва и има едно специално за нея.
Продукта е гъст, но никак не е мазен. Разнася се лесно, попива много бързо и лесно се абсорбира. След нанасяне кожата ми не лъщи и на пипане не е мазна, но вида и определено е подобрен. Според името му е и дълбоко хидратиращ. Ефекта се запазва дълго, поне до следващото намокряне при мен. Иначе е достатъчно един път дневно да се ползва, обикновено преди излизане навън. Кремът има много приятен аромат на бадеми, който отначало е много силен, а после се усеща само като се помирише директно кожата.

Друго, което ми допада е, че кремчето е изцяло от естествени съставки, част от които са и органик. Старая се козметиката, която използвам да е колкото се може по-натурална, затова и в случая това за мен е голям плюс. Съдържа масла от няколко билки, които допринасят за добрият му ефект. Марката е латвийска, там се произвеждат и продуктите.

Имам и други техни неща, за които ще пиша и определено съм доволна и ще продължа да ги използвам.

Цена за 75 ml – 18 лв. Според мен си заслужава вложението и е много добър продукт за зимата, за всички възрасти.

0 коментара: