Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Реших да ги включа в една публикация, защото са от една серия и ги ползвам заедно. Не са много нова придобивка, имам ги от поне месец, но се...

Спирала и молив за чувствителни очи (Lumene Sensitive Touch Mascara and Automatic Eyeliner)

Реших да ги включа в една публикация, защото са от една серия и ги ползвам заедно. Не са много нова придобивка, имам ги от поне месец, но сега им дойде времето. Поне имах възможност почти всеки ден да ги ползвам и да се убедя в качеството им. И двата продукта са подходящи за чувствителни очите, моите са такива, защото са доста светли и податливи на дразнения. Освен това нося очила или лещи, а  спиралата и молива са идеални за тази цел.


Спиралата се предлага в два цвята: Dark Brown и Deep Black, аз имам черната. Четчицата е тъничка, без никакви извивки. Направена е от пластмаса и има къси, леко острички косъмчета. Нанася се много лесно, не се напластява грозно по миглите, извива ги леко и разделя. Харесва ми, че не се размазва и никак не се усеща. Цял ден си я нося и нямам проблеми с нея. Не се рони, не ми дразни очите и издържа доста време. Като цяло съм възхитена от нея и много доволна от избора си. Няма никакъв аромат, което е добре за мен. Имам не добри спомени от спирали, които миришеха доста силно и то на химия.

Съдържа екстракт от ленено семе и масло от синя боровинка, за които си нямам идея как помагат, но крайният продукт се е получил добре.

Моливчето ми е същия цвят - Deep Black, съответно има и кафяв. Като го отворих има малък заострен писец, който аз разбира се почти веднага счупих. Не е проблем, защото и останалата част на моливчето е тънко и лесно се нанася. Изважда се със завъртане на дръжката, обаче при малко по-силно натискане и се скрива, което не е много удобно. Нанася се лесно, не дразни очите и издържа дълго без да се разтича.

Малко ми е трудно премахването на спиралата. Тъй като в момента ползва само флорална вода Роза за лицето си (ще пиша за нея съвсем скоро) е нужно малко повече натиск, за да изчистя всичко. Ще пробвам дали с тоалетно мляко не е по-лесно. Някъде прочетох, че става само с вода, но според мен ще й е трудно на водата да се справи. Моливът е малко по-упорит, когато е нанесен на клепача, аз го ползвам само във водната линия на окото и нямам проблем със свалянето му после.

Моливчето е на цена около 14 лв, спиралата може да се намери за 17 лв. Имайте предвид, че след отварянето тя може да се ползва 6 месеца.

0 коментара: