Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днешната публикация ще е две в едно, замислена като кратка и много ароматна. Започвам със сапунчето Snow Glope на Lush. 2 седмици по-късно, ...

Snow Glope на Lush и Лосион за тяло Тропически Бергамот

Днешната публикация ще е две в едно, замислена като кратка и много ароматна.

Започвам със сапунчето Snow Glope на Lush. 2 седмици по-късно, половин сапун по-малко и 2-3 караници с останалите от семейството "да не ми се пипа сапуна, защото е лично мой и не го давам", мога да споделя впечатленията си.

Прашясало сапунче и вече измито


Много ми харесва! Като го извадих от кутията беше прашасал, чак се учудих това ще ме мие ли, ще ме стърже ли, не изглеждаше като нормален сапун, но водата го оправи. Зелен (има и син вариант) с големи бели топчета, ухае страхотно и доста силно най вече на лимон и още нещо. Забелязват се някакви червени точици по него, които не съм разгадала какви са.

Доволна съм как измива и че известно време след къпане мириша на него. В негов плюс е, че не изсушава кожата ми и след баня ги няма лющещи се частици по ръцете и краката ми, което ми е голям проблем. Обаче много бързо се изтърква и то при положение, че гледам да не злоупотребявам с него.

Натрупала съм доста мостри на какви ли не продукти и е време да ги използвам. Количествата на някои не са достатъчни за ревю, затова ще ги споменавам мимоходом. Днес е ред на мостричката на лосион за тяло тропически Бергамот на Organic Surge.

Описват го като "... супер хидратиращ лосион за тяло, абсорбира се бързо и предпазва от изсушаване и раздразнения. Подхранващите масла от карите и какао, и глицеринът оставят кожата мека, гладка и хидратирана". След сапунчето на Lush не ми трябва нищо за омекотяване на кожата, но след почистване на краката, люспичките пак се появиха, затова се намазах с лосиона. Няма как от две използвания да потвърдя всичко казано по-горе, затова набързо - мирише приятно и свежо, леко се усеща портокал, гъст е, но попива бързо и след това кожата ми изглежда добре и не изсъхва пак. Лосионът е с 99% натурални съставки, сертифициран като натурален продукт, без SLS/SLES и разни други химии, което е супер.

Нескопосан опит за колаж, целящ да покаже ефекта от лосиона

Като стана въпрос за мостри, някой измислил ли е начин как да ги съхранява след отваряне, ако не се използват целите веднага? Особено разните кремчета и лосиони доста бързо изсъхват, дори да ги държа на хладно и тъмно, защото все пак са отворени :(

0 коментара: