Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Човек и добре да живее идва понеделник и трябва да се ходи на работа. За пред хората гледам поне малко да се наглася и тук идват на помощ пр...

Спирала за удължаване на Sante (Sante Mascara Endless Lashes)

Човек и добре да живее идва понеделник и трябва да се ходи на работа. За пред хората гледам поне малко да се наглася и тук идват на помощ приятелите ми от декоративната козметика - спиралата, молива и евентуално червило и ФДТ. Преди тях са минали лосиона и крема за лице, евентуално и околоочния гел. Днес искам да ви запозная с една от любимите ми дружки - спиралата за удължаване на миглите на Sante.

Кутийката й е много готина, наподобява гланц за устни от тези с четчиците, защото е правоъгълна, а не заоблена. Четката е обикновена, без допълнителни екстри и приспособления. Спиралата ми е черна, номерче 03, предлага се и в кафяв вариант. Няма да ви казвам какво беше учудването ми, когато е помирисах. Веднага в главата ми се материализира картинка на шоколадова на цвят напитка от моето детство. Няма лъже, няма измама - спирала ми мирише на бадемов аперитив, сладко, леко алкохолно и даже малко шоколадово. Ако не виждаш какво миришеш, никога няма да познаеш, че е спирала, нищо общо с тежките химически миризми на повечето представители на тази козметика.

Аромата предполагам се дължи на съдържащите се в спиралата масло от сладък бадем, карамел и алкохол. Но може и другите съставки да допринасят за аромата. Снимка на всичките може да видите в публикацията. Обаче няма добавени изкуствени такива, всичко е естествено, което е голям плюс за спиралата.

Обещанията са за обем, извивки и дълготрайно покритие. Производителят съветва за по-добра извивка да се напудрят миглите и после да се ползва спиралата, което все още не съм пробвала.
Моите впечатления са, че много лесно се борави с нея. Като гъстота е идеална и няма опасност да се разтече. Нанася се без усилия и доста бързо изсъхва. Не съм сигурна до колко удължава миглите, но на мен ми харесва, защото моите мигли са светли и имат нужда от подчертаване. Като се гледам на снимките явно удължава, поне със сигурност ги прави забележителни.

Не е много наситено черна, обаче ако мина повече пъти по миглите, за да се прояви цвета, те се слепват и не ми харесва как изглеждат, затова я ползвам по-умерено.


Много е нежна към очите, по цял ден съм с нея и нямам никакви проблеми, не ми дразни очите, не ме кара да плача, няма сърбежи, изобщо не я усещам, само в огледалото се срещаме. В същото време е издръжлива и издържа цял работен ден без да я подновявам. Макар че пред този компютър забравям да мигам, все пак ми се случва и не съм забелязала да се рони. Със свалянето нямам проблем, маха се от раз, без търкане, дърпане, борба и тем подобни.

Определено е добро попадение, служи ми вярно и мога да ви я препоръчам като добра спирала с натурални съставки.

0 коментара: