Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес ще ви споделя моите впечатления от три продукта от серията RHAMNIA на Bynata Cosmetics. Не бях срещала досега информация за марката, з...

Дневен, нощен и околоочен крем RHAMNIA bynata

Днес ще ви споделя моите впечатления от три продукта от серията RHAMNIA на Bynata Cosmetics. Не бях срещала досега информация за марката, затова ми стана интересно като видях красиво направената им страничка. Още повече, че продуктите са с натурални съставки, като основната в тази серия е облепихата, която е естествен източник на антиоксиданти и много витамини. Другите съставки също не са за пренебрегване.


Имам по две мострички от всяко кремче, което не е достатъчно, за да преценя как ми действат в дълготраен план, но мога да ви заинтригувам с първи впечатления. Моите са в малки мострени кутийки, а реално са в красиви и практични бурканчета.

Започвам с дневния крем. Той съдържа маслен екстракт от облепиха, алфа-бизаболол, алантоин и витамини А, Е и D-panthenol, маслиново масло, масло от ший и масло от гроздови семки. На вид е доста маслен, но като консистенция е нежен и въздушен. Има съвсем лек аромат, нанася се с лесно, тъй като съдържа доста масла е нужно леко да се масажира, за да попие по-добре. Усещам го върху кожата си, но видимо не си личи, че е там, не остава мазен филм върху лицето ми. Въпреки по-мазната ми Т зона не забелязвам допълнително омазняване там след използването на крема. Не стяга и не опъва и прави кожата веднага по-мека.


Околоочният крем на външен вид не се различава много от дневния. Съдържа маслен екстракт от облепиха, алфа-бизаболол, витамини А, Е и D-panthenol, хиалуроновата киселина и кофеин. Като консистенция обаче не е толкова мазен и аромата му е една идея по-силен от на дневния крем, но също е приятен и естествен. Няма нужда от много разтриване, нужно е обаче известно време, за да попие хубаво. Изключително нежен към кожата около очите, веднага се усеща овлажняващото му действие. При мен след няколко дена ползване се забеляза намаляване на тъмните кръгове под очите. Бръчките все още си стоят, но за тях трябва да съм по-упорита с грижите.

Нощният крем е по-жълтеникав на цвят и по-мазен. Прилича ми на млечен крем с домашни яйца :) Също с приятен аромат, нанася се лесно и определено трябва да се ползва само вечер, защото е по-тежък и има нужда от повече време, за да действа. Съдържа маслен екстракт от облепиха, масло от бадем и ший, алфа-бизабол, алантоин и витамини А, Е и D-panthenol. На сутринта само челото ми беше мазно, явно там трябва да нанасям по-малко количество. По останалата част от лицето кремът беше попил и кожата е мекичка и свежа.



И трите кремчета ми харесват като състав и за малкото време, което успях да ги ползвам ми се отразяват добре на кожата. Серията включва и тоник, който мисля скоро да пробвам, защото действието му ще допълни това на кремовете.

0 коментара: