Candy Mountain Bubble bar

Здравейте, докато не ме е отнесъл вятъра, да ви запозная с една разкошотийка – зелено-розова планинка от Lush. Дойде й времето и на нея да влезе в действие. По първоначален замисъл това е пяна за вана, наричана още bubble bar, заради балончетата, които прави. Аз обаче си нямам вана и затова ползвах планината като сапунче. Впоследствие се сетих, че мога да я използвам в басейна на децата, но времето не ми позволява :)))

Пяната е във формата на конусче, в зелено и розово с блестящи частички. Има много интересна пореста структура, оприличих я на шоколадите с балончета. Миризмата, която се разнася от нея е разкошна, плодова и сладка, не ми мирише точно на ванилия, както я описват, а по-скоро на дъвка.

Барчето е доста трошливо и когато го намокря с вода усещам как се стапя в ръката ми. Обаче много готино се маже по тялото и ставам цялата в розово, зелено и бяло – като картина на  някой художник съм. Усещането е сякаш се мажа с крем, а не че се мия със сапун, приятно е. Има леко ексфолиращ ефект, има малки частички, но не знам точно какви са. Прави малки балончета и те обгръща с аромат. Миризмата се усеща и след баня, но съвсем леко. Може би ако я ползвам като пяна за вана и поседя известно време вътре, ще е по-осезаемо. Някой ден ще пробвам, като си намеря вана.
 

Използването като сапунче е по-икономичния вариант и стига за 6-7 пъти, докато за вана препоръчват да се ползва цялото барче за един, максимум два пъти.

Много ми харесва как усещам кожата си след миене с него – не е суха, мекичка и гладка, сякаш е намазана, а не търкана и мита. Абсолютно страхотна планинка и ви препоръчвам, ако имате възможност да си я вземете, аз съм запленена от нея.

Съдържа: Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Perfume, Cocamide DEA, Vanilla Absolute, Methyl Lonone, Colour 45410, Colour 17200, Colour 14700, Colour 42053, Colour 59040