Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте, момичета. Да знаете, че вие и вашите снимки сте причина да обикалям и търся пясъчни лакове и да ме гледат странно и с неразбиране...

Perfect Sand Lacquer S76

Здравейте, момичета. Да знаете, че вие и вашите снимки сте причина да обикалям и търся пясъчни лакове и да ме гледат странно и с неразбиране, сякаш търся мляко от пиле. В крайна сметка намерих местенце, където имаха от пясъците на Перфект и ако не беше изтънелия ми портфейл щях да си взема от всеки цвят по един.


Много, ама много трудно се ограничих с един цвят. Взех си S76 - пясъчно дънково синьо (на моменти изглежда и сив) с блестящи частици. Така освен пясък си имам и море на ноктите и си мечтая за плажа.
Нямам много опит с лаковете, затова накратко: нанася се лесно, четката е стандартна според мен, количество 12 гр на цена 3.60 лв. Сложих си само 1 слой лак, без допълнителни екстри като основа и топ лак, изсъхна за по-малко от 5 минути. Очаквах повече да драска, но нямах проблем с това. За съжаление на моите нокти издържа едва два дена и половина и започна да изчезва. Свалям го като задържам памучето с лакочистител да го размекне хубаво и после изтривам.
Много трудно се снима, за да се види реално ефекта му. Затова пускам повече снимки, все ще добиете представа. Иска ми се да си взема и един без блестящи частици, но ще видим кога ще е и кой номер ще избера.

7 коментара:

 1. О, жесток е лака! Особено на първата снимка направо се влюбих :)

  ОтговорИзтриване
 2. жесток! тъкмо мислех, че вече има достатъчно 'пясъци'!

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей!Включих те в моя таг.Повече информация: http://cosmetics-allaboutgirlsmania.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна си! Номинирах те за Liebster Blog Award :) http://quitealooker.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 5. Здравей, номинирах те за Liebster Blog Award! Ако искаш да се вкючиш, ето как:
  http://bioecoway.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html

  ОтговорИзтриване
 6. Здравей номинирах те. Може да погледнеш тук http://blogbyzara.blogspot.com/2013/06/tag-liebster-blog-award.html :)

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря за номинациите, момичета. Ще опитам да се включа в тага до края на седмицата, че имам малко други задачки.

  ОтговорИзтриване