Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Както ви бях споменала преди време имам няколко продукта на TianDe за проба и разбира се почти никакво време за нищо. Затова днес ще ви пока...

Крем-маска "Боровинка" и Bamboo Charcoal Strips от TianDe

Както ви бях споменала преди време имам няколко продукта на TianDe за проба и разбира се почти никакво време за нищо. Затова днес ще ви покажа два от тях, а другите когато се присетя.

Първият продукт е крем-маска "Боровинка", която се води за нощна грижа. Трябва да се слага вечер, за да може да действа на кожата повече време. Аз я ползвах през деня, което също е вариант. Маската е в пакетче, което не я прави от най-удобните за ползване, защото количеството е 18 г и стига за поне 5-6 пъти и трябва да се бърка в пакетчето. Между отделните ползвания се съхранява в хладилник. На цвят е млечно синя, но при нанасянето попива и синьото напълно изчезва. Консистенцията й е точно като на лек дневен крем.


Интересното е, че при мен попива напълно и видимо нямам нищо на лицето си. Обаче на пипане се усеща леко лепкаво и затова предпочитам да я измия след известно време. Ароматът е малко странен, не неприятен, просто не мога да го определя на какво е, но се преживява. Минус за мен са парабените и парфюма в състава. Има още няколко разновидности и цената е 5.60 лв за всяка.

Bamboo Charcoal Strips е почистваща лепенка за нос Master Herb "Бамбуков въглен". За първи път ползва такава лепенка и разбира се не успях да се справя с нея. Първо, че и от двете страни е черна и не успях да разбера коя страна трябва да залепя на носа си. После май налучках, но тъй като е важно преди ползване на тази лепенка да се намокри и самата тя и кожата, по носа ми се разтече черно. Не много, но достатъчно да се чудя какво става. Махнах я след определеното време и разбира се тогава залепна по пръстите ми. И тъй като е черна не видях по нея дали има залепнали мръсотии, които трябваше да извади от кожата ми.


С две думи нищо не направих и само се омазах с черно. Имам и другата лепенка на TianDe "Чисти пори", така че следващия път ще пробвам с нея. Цената за всяка е 3 лв, но не мога да кажа дали си заслужава, след като при мен не свърши работа.

5 коментара:

 1. Съседът под мен е "мениджър" в Тианде и вчера ме приклещи да ми обяснява някакви неща за това колко са им чудотворни нещата, амааа.... нещо не съм убедена. :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сигурно има и добри попадения сред нещата им, не съм пробвала достатъчно, за да дам категорично мнение. Обаче това с приклещването и досаждането никак не го обичам.

   Изтриване
 2. Здравей, Краси!Един таг от мен :))
  http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award.html

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей! Имаш таг от мен за Versatile Blogger Award: http://icemagi.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award.html

  ОтговорИзтриване
 4. Здравей! Имаш таг от мен за Versatile Blogger Award: http://misscutestyle.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award_22.html

  ОтговорИзтриване