Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Най-после добър ден и от мен. Дано да има читатели на блога, които са се зачудили къде забегнах. И макар във фейсбук страницата да споделям ...

Далеч от дома и с малко нова козметика

Най-после добър ден и от мен. Дано да има читатели на блога, които са се зачудили къде забегнах. И макар във фейсбук страницата да споделям от време на време по нещо интересно, писането в блога съвсем замря.

Не съм се отказала от него, нито от козметиката, но неочаквано и доста набързо трябваше да замина за чужбина и нямах време за нищо. Първо пътуването (ужасно беше, няма да ви разказвам за него), после настаняване, свикване, а и докато се добера до компютър и то мина май почти месец от както не съм писала.

Това обаче не ми попречи да се добера до магазините и да си накупя някои неща, въпреки, че езика не го разбирам и ми е трудно да се ориентирам кое какво е. И макар бюджета ми да е ограничен, си позволявам повече отколкото като съм в България. Не знам дали и вие сте така, но пътувам ли някъде и овършавам магазините, сякаш ми е за последно.

Та в момента съм в Холандия, където ще остана до Нова година и като имам възможност ще ви досаждам с ревюта на продукти, които ги има тук. От България си взех малко козметика, все пак не отивам на края на света и затова тук ще си накупя това онова.

Днес само ще ви покажа продуктите, а тези дни ще си взема и декоративна козметика, просто още съм в чуденка какво точно да избера.

Това си нося от вкъщи, тъй като там само започнах да ги пробвам, но още не съм си съставила окончателно мнение: Успокояваща дестилирана вода с лайка и Крем за интензивна грижа с лимонова трева и лавандула от Botanicus и един наръч мострички на кремчета на Sante, които се оказаха много хубави и икономични.
Тук се сдобих с: душ гел Therme Thai Jasmine Shower Satin с екстракти от жасмин, ориз и бял чай, ако правилно го превеждам.

Rituals Dragon mud пък е скраб за тяло с вулканична глина за мъже :) Обаче на мен ми хареса аромата и като го ползвам ми хареса, затова не виждам никакъв смисъл да го оставяме само на силните половинки.

Inecto Pure Coconut шампоан - отново решаващ беше аромата, но голямото количество и промоционалната цена също не бяха за изпускане. Съдържа кокосово олио, няма парабени, имам SLS, още е рано да се каже дали ми харесва като действие.

Dermolin Washgel - исках да си купя някакъв измиващ продукт за лицето, което незнайно защо тук се омазнява ужасно много и избрах този. При първото търсене в нета като се прибрах се оказа, че е за ръце, но впоследствие намерих инфо, че се ползва и за лице.


И за да ви покажа къде точно съм попаднала, ви споделям две снимки: на един от каналите, които минават през града (за мен си е един голям гьол :)) и на къщичките им, които са ми много интересни и не спирам да ги снимам.



2 коментара:

  1. Много хубав блог имате, чета го с удоволствие ! Шампоана с кокосово олио изглежда чудесно.

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми хареса най много шампоанът! Фен съм на всичко що ухае на кокос. А щом споменахте...какво е количеството? На снимката тубата не изглежда голяма.
    Накрая, нека отправя поздравленията си за блога Ви, пишете много увлекателно!

    ОтговорИзтриване