Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте в първия ден на първия есенен месец. Септември идва със слънчице и много приятно време, навън е още зелено, но жълтите листа и сту...

В очакване на Pinks Beauty Box септември 2013

Здравейте в първия ден на първия есенен месец. Септември идва със слънчице и много приятно време, навън е още зелено, но жълтите листа и студените вечери и сутрини ни напомнят, че есента е много наблизо. Ще се опитам този месец да съм по-активна, че миналия тотално се изгубих от поглед.


Първата ми публикация е с малко информация за очакваната трета кутия Pinks Beauty Box. Както бяха обещали, в началото на месеца започват с разкритието на повече информация за продуктите вътре, както и за това кога може да си я поръчаме. Заветната дата е 9-ти септември и от сега се подготвям психически да се боря докрай за кутията. Много се надявам този път сайта да работи без проблем, а също и да са предвидени достатъчно бройки за всички желаещи.


Темата на кутията ще е "Есенни есенции" и тя ще съдържа продукти, които са подходящи за прехода между лятото и есента. Със сигурност се знае, че в кутията ще има Macadamia Healing Oil Treatment - терапевтично олио за коса в оригинален размер от 10ml. Аз лично не съм пробвала никой от продуктите на марката, макар че чета доста добри отзиви за тях и ще ми е интересно да се запозная с това олио.



Новото, което ни очаква този месец е, че цената на кутията вече ще е 15 лв с включена доставка, което пак ми се струва разумно като цена. Освен това продуктите вътре ще са между 7 и 12 продукта, които както видяхме от другите кутии напълно си заслужават чакането и поръчката.

И така започвам обратно броене до 9-ти септември, като ще допълня в публикацията и другите продукти, които ще разкрият от Pinks. Стискайте ми палци този месец да успея да си поръчам кутията :)

2 коментара:

  1. И аз чакам с нетърпение кутията,досега не съм поръчвала,малко се разочаровах с това,че увеличат цената..но дано поне си заслужава

    ОтговорИзтриване
  2. Надявам се този път да има достатъчно бройки за всички желаещи. Очаквах да увеличат цената на кутията, в икономиката, когато търсенето се увеличава и цената расте. Това пък ме води на мисълта, че броят кутии няма да е много по-голям и те просто се опитват да намалят поръчващите я.

    ОтговорИзтриване