Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Следвам доста бюти блогърки и с удоволствие чета публикациите им и откривам много нови продукти. Проблемът идва от това, че си харесвам пове...

Ароматна, свежа и забавна козметика, запознайте се с Bodyline

Следвам доста бюти блогърки и с удоволствие чета публикациите им и откривам много нови продукти. Проблемът идва от това, че си харесвам повечето неща, за които пишат и решавам, че искам да ги пробвам. Желанието ми не намалява от факта, че наоколо няма големи и хубави магазини за козметика, защото в интернет има всичко, а куриерите стигат навсякъде :) Така че момичета, моля ви, не описвайте толкова изкушаващи и прекрасни продукти, защото ме вкарвате в прегрешения.


Така започна и историята с продуктите на Bodyline. Прочетох в няколко блога за тях и останах очарована. Свързах се с Bodyline България и ги попитах от кои продукти мога да си поръчам мостри. Вярвайте ми много ми беше трудно да се огранича с малко, имената на продуктите звучат все едно си в сладкарница и пред теб има вкусни и ароматни нещица. И още на другия ден имах три от тях, благодарение на бързата реакция на Bodyline.

Избрах си маска за абсорбиране на омазняването с хилядолетна кал, овлажнител с шоколад и ягодов скраб за полиране на тялото. Тъй като не са реалния размер, а само мострички, опаковките им са по-обикновени, затова няма да се спирам на тях, а само на продукта.

Маска за абсорбиране на омазняването с хилядолетна кал (Million Year Old Mud) - маската си е точно глинено-кална на вид, а аромата е приятен. Доста е гъста и дори твърда бих казала, даже мислех, че ще си засъхне в кутийката преди да успея да я ползвам, но това не стана. Нанася се задължително върху мокра кожа, за да може по-хубаво да се намаже. Макар да се води маска за цялото тяло, ми казаха, че може да се ползва и за лицето, защото там в по-голяма степен имам нужда от абсорбиране на омазняването. Първият път ужасно много ми пареше на бузите и на носа и не спря докато не измих маската. Даже очаквах след като я сваля там кожата да е зачервена, но си беше добре. Следващите пъти това не се случи, защото ползвах по-малко количество маска на тези места и мисля, че може да е от това. Продуктът е икономичен, леко опъва кожата при изсъхване и побелява, както при повечето маски с хума. Справя се с омазняването, но при мен изсушава и кожата повече от колкото ми се иска.

Овлажнител с шоколад (Rich Chocolate Moisturiser) - мирише уникално хубаво на млечен шоколад и още нещо. Като консистенция овлажнителят е гъст, много приятен за разнасяне, напомня ми на шоколадова сметана (ако има такова нещо) или на гъсто кисело мляко с какао. Не ми допадна само, че след като го нанеса на кожата мириса сякаш се променя, губи се шоколадовата съставка и остава само другия неразпознаваем аромат. Иначе кожата ми го хареса много и не спира да иска още и още.


Ягодов скраб за полиране на тялото (Strawberry Body Polish) - стана ми интересен най-вече заради луфата вътре, аз си ползвам цяла такава и заради ягодовият аромат. Наистина мирише чудесно и изглежда готово за хапване. Частичките луфа са доста мънички и така и не успях да се убедя, че ексфолират достатъчно, затова си помагах с гъба докато ползвах скраба. Пени се едва забележимо и побелява при разнасяне. Приятен е за ползване, но май очаквах повече.


От трите продукта в цял размер бих си взела овлажнителя с шоколад, другите сякаш не ме грабнаха толкова. Амбицирана съм обаче да пробвам и още продукти, защото както писах всичките звучат изкушаващо. В някои от продуктите са добавени парабени, както и сулфати. Много ми допадна, че Bodyline са обяснили на сайта си защо ползват такива съставки, може да прочетете тук. Лично аз ще се опитам да си избера продукти без тези съставки, но това не означава, че останалите не са хубави или не си заслужават.

1 коментар:

  1. Определено звучат вкусно...Ще разгледам сайта им.И ти си от блогърките, които изкушават с интересни продукти :))

    ОтговорИзтриване