Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Този месец Таота приятно ме изненада с 4 лака от сериите Manhattan & Playboy Supernails, Manhattan Community Colors и Chen Yu relaunch, ...

Цветна и блестяща есен с лаковете на Manhattan и Chen Yu

Този месец Таота приятно ме изненада с 4 лака от сериите Manhattan & Playboy Supernails, Manhattan Community Colors и Chen Yu relaunch, които имах възможност да пробвам и да споделя с читателите си мнение.


Chen Yu 112 - страхотен вишнев цвят, гладък, блестящ, красив. Малко по-течен е отколкото други лакове и лесно се омазвам като го нанасям. Трудно улучвам с един слой еднакъв цвят на всички нокти. При по-малко количество червенее, при повече е като тъмна, сочна, зряла череша. Четката е тъничка и като се свикне с нея и с консистенцията на лака, резултата е спиращ дъха. Различно изглежда и на слънце и на тъмно, просто трябва да се пробва, за да се разкрият тайните му.


Изсъхва бързо. Цвета е толкова наситен, че се маха доста трудно, оцветявам си ноктите, кожичките покрай тях, даже и пръстите и пада голямо търкане и миене, докато махна всичко. Миенето на чинии е добро занимание в такива случаи :))) Той е фаворитът ми от четирите лака.

Manhattan Lotus Effect Sparkly Nude - млечно кремав, блестящ, гладък и също красив. Първият път, когато се лакирах с него не го харесах много, защото стана на черти. След като схванах как да боравя с четката (триъгълната форма се оказа доста удобна), го пробвах на един, два и три слоя, като най ми допадна как изглежда нанесен два пъти. Изсъхва малко бавно и няколко пъти успях да го разваля, защото си мислех, че е готов и пипам насам натам.


Manhattan Super Nails Glow it up! - ярко розов с лек захарен ефект и блестящи частички, които сякаш в шишенцето се виждат по-хубаво, но на ноктите се губят. Блясъкът му може да се подсили с Manhattan Super Nails 3113. Покрива добре на един слой, пробвах и с два, но не виждам голяма разлика. Изсъхва бързо и се нанася лесно. Малко е ярък за моя вкус, но носи положително настроение.

Manhattan Super Nails 3113 - топ лак с брокати, който може да се ползва самостоятелно и да запечата и подсили другите лакове. Стои красиво и върху светли и върху тъмни тонове. На мен лично не ми допадна да го нося самостоятелно, затова го пробвах върху останалите лакове и най-добре ми пасна върху вишневия Chen Yu 112. Бързо изсъхва, лесно се маха, нанасям по скоро с потупване на четката, за да разпределя равномерно блестящите частички, иначе ги замазвам.
 

Снимките надявам се да ви дадат повече информация от думите ми (макар да са леко некачествени и с омазани пръсти :))

Сълзичката тук е направена с лака на Chen Yu. Не успях обаче да е повтора на другите нокти, трябват ми повече тренировки.

2 коментара:

  1. Страхотни нокти! И лаковете не са лоши! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Поли. Трябваше да се постарая още за снимките, но нямах никакво време.

      Изтриване