Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Застуди се и е време да извадя балсамите и глосовете. Не знам как е при вас, но през жегите глосовете ми се разтичат, балсамите ги ползвам с...

Нещица за устни доброволно дарени от дъщерята-тийнейджърка

Застуди се и е време да извадя балсамите и глосовете. Не знам как е при вас, но през жегите глосовете ми се разтичат, балсамите ги ползвам само в домашна обстановка, а навън по-рядко слагам нещо на устните, защото имам усещането, че всичко ми тежи. Но сега е друга работа - имам нужда от цвят, от защита и от подхранване. Редувам използването на продуктите, затова реших в една публикация да ви споделя мнение за три от тях. И трите са ми "подарени" от голямата щерка, с думите "Мамо, виж какво ще ти дам, а пък аз мога ли да ползвам еди какво си" :)
 



Гланц за устни AVON "State of Mind", цвят Flirty - много ярко розово, с множество блестящи частици. Постепенно цветът попива или се смекчава и вече не е толкова очеваден, но пак е достатъчно крещящ. Трябва да се внимава с какъв грим се съчетава, вечер по не бие на очи, докато през деня стои прекалено за мен. Гланцът е с приятен аромат, не лепне. Оказа се по-траен, отколкото предполагах и то най-вече заради това, че постепенно се изтрива, но блясъка остава, а също и малко цвят. Тубичката е със скосено връхче с дупка и продуктът се нанася директно на устните, което се оказа лесно и не много мацащо упражнение. Не открих инфо за състава на гланца.


Oriflame Essentials Lip balm - безцветен, мазен, с приятна миризма. Ползвам го самостоятелно или под червило, като изчаквам малко да попие. Доста е като количество, според етикета му е с витамин Е и подхранва устните. Опаковката му е лилава със снежинки, но май е от миналата зима. И тук не намерих какво точно се съдържа в балсама, което ме дразни, защото не обичам да ползвам продукти на сляпо.

Малко го държа като фолк певица микрофон :)

Manhattan Long Lasting Gloss Glide - много е гъсто, сякаш е залепнало за шишенцето и не мога да го извадя от там. Не мога и да видя колко остава, нито да гребна колкото количество иска, неудобен е за използване и това е. Моят цвят е 521, нещо лилаво, което изглежда тъмно само в шишенцето, иначе е по-скоро лилавеещ блясък. Определено има мокър ефект, леко лепне, но не прекалено. Трайността му е средна, зависи какво правя през деня, но повече от 2-3 часа не му давам. Доста е миниатюрно и свършва бързо. Нанася се с апликатор и миризмата му е приятна, но на устните не се усеща. Състав - неизвестен.

0 коментара: