Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

milk_shake Incredible Milk е продукт на италианската фирма z.one concept. До колкото се справям с превода, представлява флуид без отмиване, ...

Плодово мляко за коса / milk_shake Incredible Milk


milk_shake Incredible Milk е продукт на италианската фирма z.one concept. До колкото се справям с превода, представлява флуид без отмиване, наречен със сладкото име плодово мляко. Аз бях решила, че е балсам, но се оказа, че в серията си има балсам и това е нещо различно. Съдържа млечни протеини, плодови екстракти, дълбоко подхранващо масло с мурумуру (не знам какво е) и разни други нещица, които заедно се оказват невероятно добра комбинация. Не случайно използвах думата "невероятно", защото точно така описват плодовото мляко.

Много ми хареса да го ползвам и едвам изтраях две седмици преди да споделя за него, но исках да натрупам впечатление. Употребявам го постоянно, разбирайте 3-4 пъти седмично, т.е. всеки път, когато си мия косата.

Според описанието от плодовото мляко се очаква следното:
1. Възстановява
2. Антифриз ефект
3. Предотвратява цъфтеж на краищата
4. Термозащита
5. Хидратира и подхранва косъма
6. Придава екстремен блясък
7. Предоставя форма и обем
8. Помага при изправяне
9. Предпазва и поддържа цвета
10. UV филтър
11. Изглажда кутикулата
12. Предотвратява заплитането

Доста работа трябва да свърши, за да се докаже като добър продукт, нали? При мен се справи много добре и съм доволна, че попаднах на него.

Това по косата ми не е сняг, а напръсках по-голямо количество от флуида, за да добиете представа как изглежда



Косата ми е дълга, по-често е нося вързана на конска опашка или завъртяна на кок. Естествено чуплива е и от връзването се начупва още повече. Постоянно се наелектризира от дрехите ми и хвърчи във всички посоки като я развържа. След като започнах да използвам плодовото мляко, много по-често я нося пусната. Вече не се заплита, реше се изключително лесно и изглежда по-здрава и блестяща. Не ползвам често сешоар, предпочитам естествено да изсъхне, но реших да пробвам млякото дали действа и по този параграф и то се справи супер. Отделно дъщеря ми го пробва, когато си изправя косата с преса и също много го хареса.

Плодовото мляко е под формата на спрей, нужни са само няколко пръсвания в корените и после го разнасям с гребен по цялата коса. Не забелязвам от както го ползвам косата ми да се омазнява по-бързо, което е още един плюс в негова полза. Подходящ е за всеки тип коса и може да се намери във фризьорските салони, до колкото знам в нашите магазините не се продава. Ароматът му е божествен, мирише сладко, на млечен шейк, на крем брюле може би, на нещо, което бих хапнала с удоволствие. Но разбира се с удоволствие го ползвам и по предназначение.

А да не забравя - честит първи сняг на всички, дано ви носи само положителни емоции!

4 коментара:

  1. Здравей,
    доколкото разбирам косата ти е горе-долу като моята. Стана ми интересен този продукт, така ще се радвам, ако споделиш откъде мога да си го купя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Joy,

      най-добре е да попиташ представителите на z.one concept Bulgaria в кои фризьорски салони може да се намери и да бъде закупен. Ето линк към фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/z.one.concept.bulgaria

      Иначе го намерих онлайн, но не и български магазини.

      Ще се радвам, ако го пробваш, да споделиш после впечатления.

      Изтриване
    2. Мн благодаря за информацията, определено ще го потърся, и без това съм готова на всякакви експерименти с моята коса :)

      Изтриване
  2. Интересен продукт, мисля, че е подходящ и за мен :-)
    пп честит и на теб първият сняг!

    ОтговорИзтриване