Pinks Beauty Box декември-януари: Зимна приказка

И моята кутия пристигна, сигурно съм една от последните получили я. Това закъснение си има и някои предимства. Предварително знам какво ще има вътре и имам време да обмисля дали ще го ползвам и ако при първите прочетени ревюта съм била разочарована, постепенно се успокоявам. Е губи се елементът на изненадата, но аз никога не съм била от търпеливите.

За сега това ще е последната ми Pinks кутия, имах абонамент за 3 месеца, но не мисля да го подновя. Момичетата са прави, че за 15 лв няма как да очакваме да получим нещо кой знае какво, затова предпочитам да си ги спестя. Следя развитието на Prettybox и започвам да си мисля, че е по-добре да дам 25 лв, но поне да си заслужава, а те в последно време се стараят в избора на продуктите си. Ще видим след Нова година какво ще реша, засега съм пас и за двете.


Да се върна пак на Pinks Beauty Box декември-януари. В сайта им е описана като:

В тон със снежинките навън и празничното настроение, обзело всички, двойната Pinks Beauty Box ще ви донесе истинска „Зимна приказка„. Новата кутия за декември-януари е пълна с изненади за красотата през зимата. Богата и подхранваща грижа, подходяща за студените дни, ще ви представим в зимната приказка за декември-януари. Селекцията от нови и изпитани продукти ще достигне до вас точно навреме за Коледните празници.

Както повечето момичета и аз реших, че кутията ще е двойна, т.е. на цената на единичната ще получим двойно повече продукти, както беше с лятната кутия, която обаче изпуснах, заради големия наплив. Оказа се, че кутията си е обикновена единична, просто през януари няма да има друга, затова се води двойна.

Ето какво ми се падна на мен:
1. Lierac Coherence L.IR крем – 15 ml – смятам, че е подходящ за мен и с удоволствие ще го ползвам, освен това мирише на роза – аромат, който харесвам

2. Phytobaume Repareteur балсам 50 ml – препоръчва се при изтощена и увредена коса, моята не е такава, но не мисля, че ще ми навреди да го ползвам, така че и този продукт ще ми влезе в употреба

3. Scottish Fine Soaps Au Lait сапун 25 гр – марка, която предизвика любопитството ми в предната кутия и се радвам да използвам още един продукт от нея.

4. Предпремиера – Vichy Teint Ideal 2×1 ml – не съм отваряла мостричките, за да видя какъв е цвета, но описанието за “озаряващ фон дьо тен” ме кара да си представям лъснала и блестяща кожа. Обещанията за него както винаги са гръмки, още една причина да не очаквам кой знае колко от него.

5. Продукт на Wet’n’Wild – на мен ми се падна Блясък за тяло Mega Sparkle Lilac Frosting – лилавеещи бляскави конфети, които признавам си нямам идея как и дали ще ползвам.

6. Giorgio Armani Code – 1.5 ml – свеж е, харесва ми, ще ми влезе в употреба

7. Burberry Body 2 ml – парфюмчето си нямаше картонена обвивка и така си се разхождаше самотно из кутията. Оказа се, че този аромат ми харесва повече от на Армани.

8. Картичка от Ателие “Прегърни ме” – имам много сладурско черно коте и много му се радвам

30% отстъпка от електронната книжарница “Кръгозор” – радвам се, че са включили подобна отстъпка в кутията, обичам книгите и ще си направя подарък (незнайно защо бях решила, че се предлагат само електонни книги, добре, че mannierox ми вля малко разум :))

Това е. Както писах спирам временно с кутиите, ще чакам да настанат по-добри времена и ще следя другите момичета какво получават.

Весели празници!