Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Публикация номер 100, супер слънчице навън и продукт, който страшно много харесах - това е менюто за днес. Ще започна с няколко думи за фирм...

Annemarie Börlind NatuRepair Флуид за обновяване на кожата

Публикация номер 100, супер слънчице навън и продукт, който страшно много харесах - това е менюто за днес.


Ще започна с няколко думи за фирмата Annemarie Börlind, тъй като до сега не съм срещала ревю на техен продукт, а те заслужават внимание. Компанията е немска и произвежда сертифицирана органична козметика още от 1947 година. Мотото на нейният основател, което съм чувала много пъти, но не знаех от къде идва е "Ако не мога да го ям, аз няма да го поставя върху лицето си". Не използват животински екстракти, петролни деривати и силикони, за прабени и други такива пък въобще не може да става дума. Трайност на продуктите се постига чрез ензими от естествен произход и всяка серия е съобразена с различен тип кожа и проблем, за да може всеки да намери най-доброто за себе си.


От цялото многообразие, което предлага фирмата, аз ползвах флуида за обновяване на кожата NatuRepair. Ползвала съм преди серум на Lumene, от който бях доволна и 8 дена пробвах новият Idealia Life серум на Vichy, който не успя да ме впечатли. В този обаче се влюбих от първото намазване, но за съжаление вчера изцедих последните му капки за снимките :(


Имах негова малка версия от 10 ml, която ми стигна почти за месец. Оригиналният размер е 30 ml. Мъничкият е много удобен за носене в багаж например и затова дойде на почивка с мен в Дубай. Шишенцето е с помпичка и прозрачна капачка, лесно се борави с него и е удобно за дозиране на точното количество. Ароматът му е прекрасен, леко цветен, пролетен бих казала, на мен ми напомня за кокичета.


Серумът е много нежен, нежно бял, попива бързо и приятно омекотява лицето, има леко стягащо действие. Въпреки присъствието на масла в състава му изобщо не я прави мазна и самият той на пипане не е мазен и тежък, а въздушен и кремообразен. Нанася се преди дневния или нощния крем, но аз понякога пропусках тази стъпка и оставам само с него. Най-впечатлена бях сутрин, когато кожата ми продължаваше да бъде мека, обновена, сияеща и готова да посрещне новия ден без много мазила по нея.

 Заедно с флуида имах възможност да пробвам и няколко мостри на други продукти на фирмата. Не мога да дам мнение как действат в дългосрочен план, но на първо тестване си харесах нощния крем и крема против бръчки от серията LL REGENERATION, които идеално паснаха на кожата ми и и се отразяват страхотно.


* Продуктът са ми изпратени за проба от PR, а мнението е написано на база личните ми впечатления.

0 коментара: