Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Усеща се как лятото иска да си тръгне, но на мен ми се ще да го задържа още малко. Душ гелът на Yves Rocher е един от продуктите, които ще м...

Душ гел Yves Rocher бразилско кафе


Усеща се как лятото иска да си тръгне, но на мен ми се ще да го задържа още малко. Душ гелът на Yves Rocher е един от продуктите, които ще ми помогнат в тази мисия. Ароматът му е една от миризмите, която асоциирам с горещото знойно лято. Но съм сигурна, че и със зимата се връзва добре, тогава ще ми разказва за запалена камина и топла напитка.


Няма да се обяснявам много за душ гела, първо защото няма какво толкова да пиша и второ, защото много момичета се докоснаха до него, тъй като беше час от Pinks Beauty Box юни 2014, а и най-вече исках да го снимам. В предишна бюти кутия се срещнах с друг подобен продукт на марката - тонизиращият душ гел Retropical, обаче той изобщо не успя да ме развълнува. Докато бразилското кафе ме прониза право в сърцето - аромата, консистенцията, усещането.

Не пия кафе, не съм сигурна, че ароматът на силно прясно сварено кафе ми е любим, но този душ гел мирише сладко на капучино с много пяна и сметана и шоколад, изобщо абсолютно изкушаващ е. Като добавим към това и гладката кремообразна консистенция, която гали тялото и трябва вече да разбирате защо толкова ми харесва. Определено го докарва като капучино и на външен вид, но без пяна, макар че на една от снимките повече ми прилича на боза (ето една идея за нов аромат в козметиката :) ).


Ароматът се задържа и след като се отмие душ гела и ми се иска да има и лосион за тяло, които да мирише по същия начин. Макар че, ако се намажа цялата с него имам усещането, че аромата ще ми дойде в повече, но не пречи да си търся такъв. Формулата е без парабени, без животински съставки, без SLS и с неутрално pH. В заключение - абсолютно божествен продукт, който трябва да пробвате поне веднъж.


4 коментара:

  1. Много интересни снимки са се получили :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, не са най-добрите, но още като го помирисах и ми хрумна идеята как да го снимам в чашките за кафе на детето :)

      Изтриване
  2. Прекрасен изглежда, пробвала съм други от серията и всичките имат чудесна консистенция :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мая, ще се радвам да ми препоръчаш други, от които си доволна.

      Изтриване