Един блог за всичко останало

Home Top Ad

Здравейте в този късен час! Заедно с моята малка асистентка ще ви разкажа за спрея за по-лесно разресване на коса Avon Naturals Kirs magnifi...

Спрей за лесно разресване на косата Avon Naturals Kids


Здравейте в този късен час!

Заедно с моята малка асистентка ще ви разкажа за спрея за по-лесно разресване на коса Avon Naturals Kirs magnificent mango. Взех го заради препоръка от приятелка, тъй като дъщеря ми не дава да й реша косата, не иска и да я подкъсяваме. Косичката й не е много дълга предвид, че е на 5 години и от раждането й до сега сме рязали само няколко пъти връхчетата. За сметка на това обаче е плътна, леко чуплива (преди беше къдрава, но се изгубиха къдриците) и се заплита постоянно.

Тук все още не е сресана. Може да не изглежда много разбъркана, но отдолу е ужас :(

Сутрин без спрей не смея да я реша, защото ще събуди комшиите. Честно казано не винаги и спреят ни помага, но поне улеснява работата. Въпреки опитите да минем с малко количество, се налага после да пръскам пак, за да може гребена хубаво да мине през косата й. Като слагам повече спрей обаче после косата й стой на клечки дори да е разресана добре, което малката не я притеснява кой знае колко, но за мен е неприятен ефект. Слепването се получава и при мокра коса, но както казах с по-малко количество пък няма да успея да я среша и общо взето се примирявам с това.Консистенцията му е на прозрачна, доста силно ароматизирана вода. Предимство му е, че не лепне, недостатък за мен е доста силния плодов аромат. Не знам дали точно на манго мирише, но миризмата доста дълго време и в много случай дори като прибера детето от градина продължава да се усеща.

Състав: Aqua, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Cetearyl Alcohol, Methyl Gluceth-10, Steareth-21, Disodium EDTA, Behentrimonium Chloride, Trideceth-12, Ethylhexylglycerin, Cetrimonium Chloride, Parfum. Разфасовка 200 ml на цена около 6-7 лв.Малко ми е противоречиво мнението за спрея, вярно че улеснява разресването, но с цената на клечки в косата, а и аромата ми идва в повече. Количеството е доста голямо и като го свършим май ще се ориентирам към друг продукт. Приемам препоръки вие от кой продукт за разплитане на коса сте доволни, който да е подходящ за деца.