Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

  Той: Мамо, защо го пиеш това? Аз: За да стана хубава. След малко: Той: Няма да станеш хубава от това. Аз: Е не се знае, ако го пия само от...

Хранителна добавка ''La Vie en Rose''

 
Той: Мамо, защо го пиеш това?
Аз: За да стана хубава.

След малко:

Той: Няма да станеш хубава от това.
Аз: Е не се знае, ако го пия само от няколко дена, може и да стана.
Той: Ти и без него си си хубава.

Малката принцеса ме гушна и заключи: Мамо, ти си хубава и миришеш хубаво.

Продуктът, който е обект на такова обсъждане от членовете на домакинството ми, е хранителната добавка "La Vie en Rose" или в превод "Живот с рози". Аз продължавам с експериментите си да се разкрасявам не само външно, но и вътрешно, обаче не съм много постоянна и от време на време пия разни такива неща. И понеже на децата капките им приличат на лекарство, те не ме оставят да се измъкна без да разберат с какво се занимавам.


Започнах да приемам хранителната добавка сравнително от скоро и не мога да кажа категорично, че съм заприличала на принцеса от приказките, но като цяло съм доволна от ползването й. Предназначението й е да поддържа красотата и младостта на кожата, да възпрепятства преждевременното остаряване на организма и да успокоява и релаксира. Ми мога да кажа, че мен определено ме успокоява, не знам заради аромата на рози или с действието си. Сутрин ми помагат по-лесно да започна деня, а вечер да заспя. По-скоро обаче действа като ароматерапия, отколкото да доставя някакви хранителни вещества.


Както си личи от името капките миришат на роза. Нормално е при положение, че съдържат етерично масло от рози. Освен него в състава им има дестилирана вода и биосертифицирани CO2 екстракти. Приемат се три пъти на ден по 15 капки разтворени във вода, сок, кафе и т.н. Аз ги приемам с компот, защото във водата стоят мазно и ги усещам, което разваля удоволствието от пиенето. С компота вкус не усещам, само аромата, който на мен ми харесва, но за други може да е много приятен, тъй като е наситен. Не усещам кожата ми да мирише на рози от капките, но това може да е защото не ги пия редовно и нямат възможност да се натрупат в организма.

Не мога да кажа категорично дали действат добре на кожата ми, тъй като изненадващо за мен тя в момента е в добро състояние, но дали се дължи на тях или на нещо друго идея си нямам. Харесва ми обаче да ги пия и смятам да продължа с приема им. Предлагат се в стъклено шишенце от 30 ml, има си дозатор за по-лесно отмерване на капките. 100% био и 100% натурален продукт, който си има и необходимите сертификати.

Производител на тези капки е фирма Екомаат, писала съм за нея и преди.  Цената на капките е 12 лв., аз съм ги купувала от техния онлайн магазин, но сега гледам, че ги няма там, а има само капсули, които обаче са на космическата цена от 80 лв. Намирам ги онлайн в различни здравословни магазини, така че явно не са спрени от производство. Японските йероглифи по кутийката се дължат на факта, че фирмата изнася голяма част от продукцията си. От външна страна на опаковката има инструкции и на български, но не съм ги снимала.


Иска ми се всички козметични продукти да са толкова прости, естествени и готини. А дори и да не ми действат, в очите на децата аз ще съм най-прекрасната мама :)

4 коментара:

 1. здравейте,
  не мога да открия датата кога е писана статията, но ми се струва, че е от 2014. Искам да попитам имате ли нови отзиви за продукта, използвате ли го още и виждате ли ефект? Освен това, цените, които споменавате в поста са много различни от тези, които виждам навсякъде. В момента капсулите са между 130 и 150лв, а капките между 24 и 30лв. За колко време са достатъчни тези капки от 30мл?

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте, да публикацията е от март 2014 година. В момента не използвам продукта, при мен стигнаха за повече от месец. Да, цените са се повишили, най-вероятно производството или суровините са по-скъпи, но това може да потвърди само производителя.

  ОтговорИзтриване
 3. А каква е причината да не ги ползвате вече, не видяхте ефект, повишената цена или намерихте нещо друго по-добро ? Извинете, че нахалствам, но явно интернет маркетингът им е добър, защото не успявам да намеря някаква реална информация, било тя положителна или отрицателна.

  ОтговорИзтриване
 4. Харесваше ми да ползвам продукта, но както съм писала не съм убедена, че на 100% подобрява състоянието на кожата, т.е. не е нещо магическо. Като добавка е хубаво да се ползва, но не бих разчитала само на него, ако има някакви по-сериозни проблеми. Не съм си го купила пак, защото експериментирам с различни продукти и гледам да не трупам големи запаси от тях. Надявам се да съм помогнала, не се притеснявайте да ми пишете.

  ОтговорИзтриване