Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Отлагах ползването на тези малки шарени сладурчета за някое пътуване, но тъй като такова се очертава чак през лятото, ги вкарах в употреба в...

Комплект Go & Home


Отлагах ползването на тези малки шарени сладурчета за някое пътуване, но тъй като такова се очертава чак през лятото, ги вкарах в употреба в ежедневието си и чак съжалявам, че съм ги пазила толкова време. Цветни, свежи, ароматни - това са минитата Go & Home. Комплектът съдържа 4 продукта - био шампоан и душ гел (зелена тубичка), био крем за бръснене и балсам за коса (оранжева тубичка), био лосион за ръце и тяло (червена тубичка) и био гел за тяло с арника (лилава тубичка).

Споделям с няколко думи впечатленията си за всяка от тях и се надявам цветните снимки малко да разведрят мрачния ми (не само заради времето) ден.Шампоан и душ гел - комбинацията, която е най-универсална, защото не са рядко продуктите за коса и тяло с едно. Като консистенция изглежда рядък, но в действителност като го сипя в ръката си и му добавя вода, за да се разпени, се оказва доста гъст. С повече вода и малко количество се получава достатъчно продукт. Страхотен зелен аромат , свеж и приятен, жалко че не се задържа след това или поне аз не го усещам. Количеството е 30 мл и стига за поне 5-6 измивания, но само като шампоан или душ гел, ако се ползва в двете направления едновременно ще е за по-малко. Измива добре и косата и тялото, при мен придава и обем, та се налага да си доукротявам малко косата с балсам.

Крем за бръснене и балсам за коса - и в двете си роли се справи задоволително за мен. По-често обаче го използвах като крем за бръснене, затопля се и плътта излиза на показ все пак. Като балсам пробвах няколко пъти, но не мога да кажа, че прави нещо специално за косата, освен да помага при разресване. Без притеснения го ползвах и за косата на детето, но при нея не успя да помогне много с оплетените кичури. Отново супер аромат - портокалов и слънчев.

Лосион за ръце и тяло - немазен, бързо попиващ, омекотява кожата. Аромата би трябвало да е на пъпеш, но на мен ми мирише на нещо друго, не мога да определя какво (edit: дойде ми просветление, на черешки ми мирише), приятно е все пак. Върши ми работа и го ползвам все още с удоволствие.Лосион за тяло с арника - за този продукт мога най-малко да кажа, защото го подарих на мама, тъй като я боли кръста и все се маже с нещо за облекчение. Пробвах го само един път на краката, но или не са били много уморени или просто аз не усетих някакво действие. Иначе е готин като консистенция, аромат, абсорбира се бързо, дано помогне на мама.Като цяло съм доволна от комплекта, наистина е добре замислен, подходящ както за пътуване, така и за ползване в къщи. Още едно предимство освен малките размери е, че може да се ползва и за деца и за възрастни, за всеки тип коса и кожа, за мъже и за жени. Имат и всички останали екстри - сертифицирани са от NaTrue, без изкуствени консерванти, оцветители и аромати, био, веган. Цената на комплекта е в диапазона 17-20 лв. зависи от къде го купувате, което за мен не е много изгодно, но се радвам че успях да ги пробвам.

4 коментара: