Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Разчиствам стари публикации и снимки, затова и тази публикация чак сега вижда бял свят. Лосионът отдавна го няма, а аз съм нахвърляла впечат...

Handmaids Лосион за лице Жасмин

Разчиствам стари публикации и снимки, затова и тази публикация чак сега вижда бял свят. Лосионът отдавна го няма, а аз съм нахвърляла впечатленията си, които пооправих малко и гарнирах със снимки, за да ви го представя.



Handmaids е българска марка за, както говори и името им, ръчно направена натурална козметика. Няма начин продуктите им да не привлекат погледа ви и с опаковка и със сладурски имена и със състав, изобщо със всичко. Изпипани са, обмислени, направени така, че да доставят наслада и да се погрижат по най-добрият начин за красотата ви. Аз имах удоволствието да се докосна до дневният лосион за лице с жасмин и точно за него ще ви разкажа днес.

Опаковката е пластмасова, с пулверизатор, шишенцето е прозрачно и се вижда прекрасния жълт цвят на лосиона. Видях, че са сменили опаковката и вече е с тъмен цвят, предполагам, за да предпазва по-добре съдържащите се в състава на лосиона масла и други благини.



Продуктът е двуфазен, т.е. в спокойно състояние седи разделен на две части - жълта и прозрачна, които е необходимо да се смесят преди употреба. Трябва да се разтръска добре и вече получената млечножълта течност е това, което ни трябва. Нанасяла съм го и с ръце и с помощта на тампон и сякаш втория начин ми е по-удобен, защото иначе се стича по пръстите ми. Така обаче част от него остава по тампона, но пък ако не съм си почистила добре лицето, обира мръсотиите. Аромата му е приятен, плодов и свеж, без да е силен и натрапчив, усеща се след нанасяне доста дълго време, но не неприятно.

Самият лосион на мен лично ми дойде тежък за дневна грижа, затова го ползвах вечер и то достатъчно време преди да легна, за да има възможност да попие. Нанасяйки го не усещам маслата, по-скоро седи освежаващ, но после се вижда, че кожата ми е лъснала, пък може и да съм прекалявала с количеството. Все пак по едно време се абсорбира от кожата, но не навсякъде и се налага да го попивам. Икономичен е като цяло, но нямам никакви спомени за колко време ми е стигнало шишенцето от 30 ml.



И най-важното - действието. Ще е преувеличено да кажа, че кожата ми е обновена след ползването му. По-скоро изглежда здрава, жизнена, приятна на допир и на усещане, но все още със своите си проблемчета. Цялостното ми впечатление е положително, макар че по-мазната му текстура малко ме притесняваше. Беше ми приятно да ползвам лосиона на Handmaids и съм си набелязала и други техни продукти за проба, особено едни изкушения с люляк. Ако имате впечатления от козметиката на марката, моля споделете :)

0 коментара: