Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

В началото на есента получих кутия с прекрасности на Dr. Scheller, която Таота ми изпратиха. Тук е моментът да ги похваля колко са любезни...

Dr. Scheller argan oil hand care (Крем за ръце с аганово масло)


В началото на есента получих кутия с прекрасности на Dr. Scheller, която Таота ми изпратиха. Тук е моментът да ги похваля колко са любезни и коректни към бюти блогърките и как продължават да ни радват с нови и интересни продукти. Аз както е видно не съм от най-изпълнителните, но предпочетох да изчакам подходящо време да използвам продуктите, а не да избързам и да ги измажа измежду другото, само и само да има ревю.



Смятам, че специално кремът за ръце с арганово масло е страхотно попадение за зимата и усилено го ползваме аз и съпруга ми. Сутрин усещам кожата на ръцете си опъната и затова го нося на работа, за да я подхраня и омекотя. Мъжът ми пък винаги щом застудее бива сполетяван от един и същ проблем - цепеща се и разбира се неприятно боляща кожа около ноктите. Първи и единствен помощник за ръцете ни е Dr. Scheller argan oil hand care и двамата сме доволни от действието му и вече почти сме го привършили.
 

Кремът е в тубичка от 75 ml, както казах събира се в дамска чанта и затова редовно ме придружава. Бял на цвят, с приятен свеж аромат, който се усеща малко след намазване, но после изчезва. Няма опасност мъжете, които посегнат към продукта на Dr. Scheller да се притесняват, че ще миришат на "нещо цветно, женско" и т.н. Като най-голям плюс на крема, освен това че изпълнява обещанията си за хидратирана и мека кожа, е немазната му текстура. Въпреки съдържащите се в него множество масла, той попива доста бързо. По дланите остава малко по-мазен, но и там скоро изчезва това усещане и получавате приятни на пипане ръчички.



Не на последно място е съставът, който е изцяло натурален. Очаквам и от другите предоставени ми продукти да се представят така добре. До моментът опитът ми с марката е само положителен и ви препоръчвам, ако не сте пробвали нищо на Dr. Scheller, да се престрашите. А кремът за ръце с арганово масло е едно добре начало предвид сезона :)

2 коментара:

  1. Винаги съм в търсене на перфектния крем, особено сега, зимата. Задължително ще го пробвам! :) Весело посрещане на Новата година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита нова година! Надявам се да ти допадне този крем, аз съм истински влюбена в него и не спирам да му се радвам :)

      Изтриване