Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Сред месечните бюти кутии в България се появи нова - Full Box и реших да си я поръчам да видя дали ще е по-различна от другите, какво предла...

Full Box април 2017

Сред месечните бюти кутии в България се появи нова - Full Box и реших да си я поръчам да видя дали ще е по-различна от другите, какво предлага и така нататък. Цена 29 лв. (малко височка) + в моя случай доставка 2,99 лв. до офис на Speedy.

Кутията съдържа 2 пълноразмерни продукта и 5 мострени, като обявеният беше гланца за устни Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss, който в кутията е 4,6 мл (пълноразмерния продукт е 5,8 мл). На мен ми се падна цвят 440 Berry Provocative, малко лилавеещ ми изглежда, надявам се да ми пасне. Нямаше никаква анкета за предпочитани цветове и продукти, така че селекцията е на общо основание.

Качвам снимки на кутията, по-късно ще допиша публикацията:2 коментара:

  1. Много красива кутия, а съдържанието би зарадвало всяка от нас. :) Тези кутии според мен са изключително подходящи и за подарък.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, като чета при другите блогърки, кутиите на Full Box са все така красиви и радващи всеки месец. Жалко, че съм затрупана с продукти и съм замразила поръчките на всякакви кутии.

      Изтриване