Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Предизвиквам пролетта да се върне с няколко цветни и слънчеви снимки на новия лак в колекцията ми. Взех си го случайно, не съм търсила нищо ...

Лак за нокти с гел ефект Gentle Tone на Llums Cosmetics



Предизвиквам пролетта да се върне с няколко цветни и слънчеви снимки на новия лак в колекцията ми. Взех си го случайно, не съм търсила нищо конкретно, колебаех се между този цвят и един бял пак на Llums. Реших да пробвам 09 Gentle Tone, стори ми се по-интересен и нежен, но не съм се отказала и от белия. Признавам си, че малко съм поизостанала от тенденциите в декоративната козметика, не обичам да се ръководя по това, което е модно в момента, а ми трябва време, за да го открия за себе си. Затова и съм закъсняла да пробвам лакове с гел ефект, но когато тогава, няма да го правя на проблем.

Шишенцето е стандартно стъклено, 11 ml, цената беше около 3 лв. и нещо. Четката също е стандартна, не много дебела и леко по-широка в предната си част. Консистенцията на лака ме изненада, доста е течен, не знам дали с времето ще се сгъсти, но ми трябваше време да свикна да контролирам количеството му, за да не се разтече на ноктите. Нося го на 2 слоя, за мен покрива приемливо, не обичам да имам много напластен лак на ноктите. Изчаквам около 10-15 минути преди да нанеса втория слой, може и по-малко, аз обаче обичам да разполагам с време като се лакирам.


Не ползвах база и топ лак. Само един път го носих като ползвах за основа заздравител за нокти на Revlon, но сякаш лака падна по-бързо така и предпочетох без него и без нищо въобще. Издръжливостта при мен беше 3-4 дни, което ми е достатъчно. Gentle Tone изглежда много красиво на ноктите, гел ефекта е налице и с него изглежда още по-приятно. В шишенцето цветът е по-наситено розов, но нанесен е нежно светло коралов. Ще пробвам и на три пласта как е, най-много да потъмнее още малко, на мен си ми харесва и така.


Ще се радвам да споделите какви са вашите впечатления от лаковете на Llums Cosmetics?

Ето и още малко снимки:



2 коментара:

  1. Много нежна и красива "nude" визия. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря <3 Когато се колебая на какво да заложа, тези нежни цветове винаги ми вършат работа :)

      Изтриване