Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Натуралната козметика на Dr. Scheller пак намери място в блога ми благодарение на ТАОТА, които не пропускат да предоставят на блогърите инте...

Нощен крем с арган и амарант и нощен крем с био нар от Dr. Scheller


Натуралната козметика на Dr. Scheller пак намери място в блога ми благодарение на ТАОТА, които не пропускат да предоставят на блогърите интересни и обгрижващи кожата продукти. Двете тубички с нощни кремове ги разхождах на доста места с мен и макар, че са по 10 мл не свършиха бързо, защото ги използвах малко не по предназначение. Тъй като за нощна грижа използвам друг крем, от който съм много доволна, а в описанието на тези кремчета е посочено, че имат лифтинг ефект, реших да се погрижа с тях за околоочния си контур.




В зелената тубичка се крие нощен крем против бръчки с масло от арган и амарант. Обещава подобряванe на еластичността на кожата и действа за успокояването й. Лек, приятен, със свежа и слаба миризма на цитруси. Изобщо не мога да кажа, че е мазен въпреки маслата в състава му. Реших, че за през нощта ми трябва нещо по-подхранващо и затова той пое сутрешното дежурство под очите ми. Попива бързо, пак казвам не омазнява, няма кир ефект, не опъва кожата, добра основа за грим е и изобщо само похвали мога да пиша за него.

Нощен крем против бръчки с масло от арган и амарант

За кремът в червена тубичка с био нар съм писала и преди, но сега имах възможност да го използвам повече и да затвърдя положителното си впечатление от него. От него се очаква да изглади лицевия контур, да освежи кожата и да действа антиоксидантно. И него нанасях само под очите и на по-бръчковите места по лицето. Мнението ми за него не се е променило, продължава да е все така прекрасен като усещане, аромат, действие, текстура. Малко по-гъст от крема с амарант, тук се усещат вече маслата, но без да са тежки. Попива в кожата с обещание тя да си почива спокойно, а той ще се погрижи след няколко часа да е свежа и готова за новия ден. И всеки ден изпълнява обещанието си и аз не спирам да го ползвам с удоволствие.


Нощен крем с био нар

И двата крема понасят добре на кожата ми, но ако трябваше да избира с кого да си ляга всяка нощ, определено кремът с био нар ще е нейният фаворит :) Разбира се бръчките не могат да изчезнат само с мазане, но с подходяща козметика поне се грижа да не се задълбочават и да са скрити (за това са важни не само декоративните продукти, а и основата, която бялата козметика поставя). Благодарение на нощните кремове на Dr. Scheller кожата в околоочната ми зона е озарена, стегната и подхранена.

0 коментара: