Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

50 мл околоочен крем на цена под 10 лв. при това с много масла и действащ чудесно на кожата? Съществува ли такова животно? За мен отговорът ...

Kallos Sense Eye Cream

50 мл околоочен крем на цена под 10 лв. при това с много масла и действащ чудесно на кожата? Съществува ли такова животно? За мен отговорът е да и това е новото ми откритие - Kallos Sense Eye Cream.



Марката Kallos Cosmetics е позната на широката публика преди всичко с продуктите си за коса. На мен обаче ми беше напълно неизвестна. Благодарение на parfimo.bg мога да разгледам богатия асортимент на унгарския бранд  - шампоани и маски за коса, грижа за тялото, разбрах, че произвежат даже и декоративна козметика. Kallos са харесвани заради достъпните си цени и доброто качество. Сега ми се падна и на мен възможност да се убедя дали това е така. Избрах си продукт, който съм сигурна, че ще ползвам всекидневно и който бори проблем тормозещ почти всяка жена - суха кожа покрай очите и бръчки.


Опаковката на моя крем не блести с нищо специално - леко ориенталска ми се струва заради шрифта и логото, в което са преплетените букви от The light of beauty и очертание на око. Липса на описание на български и в сайта и на кутийката продължава да е нещото, което не ми допада в онлайн платформите продаващи продукти от чужбина. След търсене в интернет намерих някакво описание: "Луксозен супер коригиращ, стягащ, против бръчки, подхранващ околоочен крем с подбрани фини активни съставки: Колаген комплекс, Хиалуронова киселина, Омега-6 комплекс, Арганово масло, Кокосово масло, Авокадово масло, Екстракт от рози и витамин Е."



Флаконът е с помпа, за по-лесно дозиране, но трябва да се натиска внимателно, защото в голям процент от случаите пуска повече количество. Не е кой знае каква беда, аз например разнасям излишния крем по останалата част на лицето. Той е бял на цвят, с лека текстура и аромат на роза, с което ме спечели веднага. Въпреки многото масла в състава не е мазен и може да се използва и сутрин и вечер, попива бързо само с лек масаж, кожата е добре хидратирана и напоена и като бонус приятно ароматизирана.

По принцип Kallos Sense Eye Cream се препоръчва за възраст 25+ като превенция против бръчки. Аз малко съм закъсняла за него, та си го ползвам по-скоро за подхранване и хидратиране на кожата. Учудена съм наистина колко добре прави това предвид непознатата марка и ниската цена, но защо пък трябва всичко хубаво да е скъпо. Обичам такива неоткрити съкровища. Свикнали сме чудодейните кремове с хубави съставки да струват доста пари, макар че както съм казвала и преди, аз лично не вярвам да има продукт независимо с какви съставки и на каква цена, който наистина да прави магии и да връща времето назад. Но това не означава, че не трябва да се грижим за тази нежна част от лицето и да я оставим на произвола на годините.



Приятно изненадана съм от унгарското околоочно кремче и мисля в най-скоро време да пробвам и продуктите за коса на марката, които са толкова хвалени. Оставила съм косата ми да расте като невидяла и има нужда да я поглезя с нещо подхранващо и действащо против накъсване и цъфтене на косъма. Ако сте ползвали продукт справящ се с тези проблеми, моля препоръчайте ми :)

0 коментара: