Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Събрах най-после малко нови неща за показване. Въпреки, че си всеки път си вземам най-необходимото пак успявам да се затрупам с продукти, ко...

Топли, парят, парят - новички неща за пробване

Събрах най-после малко нови неща за показване. Въпреки, че си всеки път си вземам най-необходимото пак успявам да се затрупам с продукти, които се чудя и мая кога да ползвам. Поставила съм си за цел да направя есенно разчистване на козметиката си - да изразходя тези, които са на привършване, но поради някаква причина ги размятам насам-натам, да продам или подаря такива, които няма да ползвам и да остане само най-любимото и нужното. Ще видим колко ще успея, есента е 3 месеца, ако не ми стигнат, ще го пиша зимно разчистване :)



Малко са нефокусирани снимките на продуктите и почти нищо не се разбира от тях, така че ще се ориентирате по описаняита:


Едно трио на Cien - собствената марка козметика на Lidl. Състои се от слънцезащитно мляко с фактор 30, дезодорант против изпотяване и душ гел Lemon Kick. Много удобен комплект за пътуване, идва с нас до морето, така че вече имам някакви впечатления за продуктите.

Комбиниран разтвор за лещи Bio True - пиша го към козметичните продукти, все пак с лещите съм по-красива ;) Откакто спряха от производство разтвора, който ползвах години наред, съм в търсене на негов заместител и затова си вземам малки опаковки за пробване.

Keune So Pure Natural Balance - успокояващ еликсир за чувствителен скалп и всеки тип коса. Много любопитен продукт, за първи път имам такъв в козметичната си колекция. Най-добър резултат има когато се комбинира с шампоана и балсама от същата серия, но при мен те заминаха бързо, бързо и затова остана само елексира, който ползвам самостоятелно.



Следващата миниатюра е мицеларната вода Pharma Hyaluron. Първи досег ми е с марката Pharmatheiss Cosmetics, получих я като подарък от една игра и ще видим какво ще излезе от това запознанство.

Golden Rose Color Expert, номер 18 - ярък и страстен, мисля че е подходящ за отиващото си лято и ще го понося с удоволствие.

Цвят, но пък за коса е продукта на L'oreal Paris - Colorista Hair Makeup. Косата ми не е сменяла цвета си от толкова дълго време, ще ми е интересно да експериментирам с нещо различно и не много трайно, което да ми даде бърза и готина промяна. Този цвят е предназначен за блондинки, моята коса е светло кестенява, надявам се да хване и да е красиво освен това.



Последните четири продукта си ги поръчах по програмата на Parfimo.bg за блогъри - гигантски шампоан Renée Blanche, семейна опаковка от 1 литър, маска за коса на Kallos, защото за мен тя е много важна част от грижите за косата, супер сладко бухалче 2K Lightly Scented, което съдържа в себе си крем за тяло с плодов аромат - признавам си, че си го взех само заради опаковката, имам достатъчно продукти за тяло и последния продукт е отново лак за нокти на Gabriella Salvete, този е в по-нежен нюанс и би трябвало да е гел лак, което предстои да проверя.

Ако ви е любопитно да разберете повече за някой от продуктите, ми пишете, за да го сложа по-напред в графика за ревюта. Ако ли пък не, ще си карам според настроенията :) Усмихната ден ви желая!

0 коментара: