Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Сигурно се чудите какво лято ми се привижда посред зима. Не само ми се привижда, ами чакам затоплянето с голямо нетърпение и се радвам много...

Мини лятно трио Cien - дезодорант, слънцезащитно мляко и душ гел


Сигурно се чудите какво лято ми се привижда посред зима. Не само ми се привижда, ами чакам затоплянето с голямо нетърпение и се радвам много дори и на малко показалото се слънце. Обаче все още ниските температури продължават да ми вледеняват щастието. Не съм пригодена да вирея през зимата, затова реших да си припомня хубавото лято, а на вас да разкажа за един малък лот от 3 продукта на Cien. Те не са запазени само за топлото време, а могат да се ползват всеки сезон и на нас ни правиха компания на морето


Cien - Ти Сияеш е марка на Lidl и признавам си дълго време я пренебрегвах. В този магазин ходя предимно за хранителни продукти, от козметичните такива най-много да си взема някаква паста за зъби. Заглеждала съм асортимента на Cien, но никога не съм посягала към него. Докато в ръцете ми не попадна мини комплектчето и приятно ме изненада. И трите продукта в него са по 50 ml и са изключително подходящи за пътуване. Побират се в дамска чанта, ако въобще е останало някакво място там и покриват най-належащите козметични нужди - чистота, защита от слънцето и защита от неприятна миризма и изпотяване.



При мен най-бързо свърши дезодорантът против изпотяване. Ползвах го ежедневно и доста ми допадна като аромат и действие. Предлага се в няколко разновидности, предназначени за различните нужди на кожата под мишниците. Моят беше зелен, много свеж като аромат и успешно се справи с неприятната миризма. Чак да съм спряла да се потя, не съм, но количеството пот определено беше по-малко и както казах ароматизирано приятно.

Слънцезащитното мляко влезе в употреба на цялото семейство. Не знам дали има и други несериозни като нас, но всяка година решаваме, че следобед слънцето вече няма да ни изгори толкова и от бързане да видим морето и плажа пропускаме да се намажем. И разбира се вечерта и на другия ден сме червени като домати, та малкото оранжево шишенце на Cien бързо трябваше да се намеси и да ограничи щетите. А също и съвестно да ни защитава от по-нататъшни прегрешения със слънцето. Факторът му е 30, напълно достатъчен ако се ползва отговорно и при разумно излагане и на слънце. Млякото е стандартно бяло, с аромат на лято и плаж, успокоява бързо зачервената кожа и помага на здравата да си остане здрава.



Душ гелът също е в зелената гама. Ароматът му е божествено летен и зелен - на лимони и свежест, чак ми се допива лимонада като го подуша. Освен с миризма не блести с кой знае какво, но не го и очаквам от него. Важното е да ни държи чисти, което и прави.

Учудващо добро попадение се оказаха продуктите на Cien, макар и в малки опаковки успяха да покажат качествата си и следващия път ще се огледам за други попадения. Вие от кои продукти на собствената козметична марка на Lidl сте доволни или пък разочаровани?

0 коментара: