Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Най-нежният млечен шоколад на LINDT, създаден със страстта и прецизността на Майсторите на шоколада по оригинална швейцарска рецепта от 184...

Lindt Swiss Premium Milk Chocolate

Най-нежният млечен шоколад на LINDT, създаден със страстта и прецизността на Майсторите на шоколада по оригинална швейцарска рецепта от 1845г. Оставете да бъдете очаровани от прецизно подбраните съставки – всичко, което бихте определили като „Златен Стандарт”! Такова описание + 300 грама шоколад не вярвам да не ви изкушат. Дааааа и при мен така - дърпах се, дърпах се, пазих го, но ще взема вече да се оставя на това разкошно удоволствие.

Lindt си е класика като марка, а млечния им шоколад още повече. Не съм проверявала дали има разлика между нормалния им млечен шоколад, разбирайте по размер и вид и този златен гигант. Но той определено впечатлява с външния си вид. Опаковката е луксозна и в същото време съвсем скромна като украса - 3 блокчета шоколад, малко мляко и много злато. Плюс релефни надписи, че даже и печат. За такъв голям шоколад е нужда по-силна опаковка, затова и хартията е по-дебела и здрава. И предоставя повече място за описанието на съдържащото се вътре на няколко езика. Научавам, че шоколадът е произведен в Швейцария, съдържа минимум 31% какаова маса и минимум 20% сухо мляко.

Голямата, семейна опаковка, макар че мога да го изям и сама, съдържа 40 парчета! Освен много като брой, парченцата в него са пораснали и на дебелина. Стройно наредени са, всяко с надпис Lindt и нищо повече, то няма и нужда. Аромат и цвят - нормални за млечните шоколади.

Вкусът е това, което впечатлява - гъст, наситен, плътен и разкошен. Няма разсейващи добавки и затова го усещам толкова добре. Малко ми е трудно да въртя цяло парченце в устата си, затова съм принудена да го разделя на две. Изисква се повече работа с езика, за да го разтопиш, не се дава лесно, но поддаде ли се и започне ли да се топи и излива в гърлото ти, вкусът наистина е прекрасен. Доста сладък, но и много шоколадов, завладяващ сетивата, богат, вкусът на истинския шоколад. Шоколадов фонтан, който се разтича вътре в теб. Не мога да кажа на хубавото лошо, Lindt Swiss Premium Milk Chocolate наистина заслужава славата си. Разкошно какаово млечно удоволствие и то в голям размер. Другият път ще купя и семейството да опита, че сега не остана за тях.

Име: Lindt Swiss Premium Milk Chocolate
Производител: Lindt & Sprüngli AG
Държава: Швейцария
Грамаж: 300 г
Цена: 11-12 лв

0 коментара: