Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Имах възможност да пробвам една от програмите на Immunis за повишаване на имунитета и пречистване на организма и след края й е време да спо...

Boutique Herbal Lab IMMUNIS - натурална програма Solaris

Имах възможност да пробвам една от програмите на Immunis за повишаване на имунитета и пречистване на организма и след края й е време да споделя впечатленията си. Immunis са се нагърбили с мисията да разработват и селектират рецепти за по-здравословен начин на живот. На мен ми предоставиха програмата SOLARIS, с екстракт от висококачествена черна боровинка и невен. Нейната цел е първо да ни научи на един полезен сутрешен навик и второ да прочисти организма, да подсили имунната система и да повлияе положително на метаболизма.

Всяка от програмите се състои от 3 стъпки - чай, екстракт и манов мед. Моите пристигаха в красива и стилна опаковка. Голяма кутия с 21 ароматни билков пирамидки, тъмно шишенце с дозатор съдържащо екстракта и сладко малко бурканче с тъмен мед. Тъй като съм свикнала сутрешната ми рутина да включва чай, не ми беше проблем да превключа от зелен чай към специалната билкова смес на Immunis. В нея добавям и необходимите капки екстракт. Понякога я обогатявам и с колаген на прах. Направо магическа отвара си забърквам, чак се чудя как не съм станала 17 годишна. Билковата смес я пробвах и чиста, без добавки, за да усетя по-добре вкуса й. Не я подслаждам с нищо. Медът е за след това, той е черешката на програмата, сладък завършек на ритуала и добро начало на деня, за енергия и сила.

Всички стъпки от програмата и информация за отделните продукти са описани много добре в сайта на Immunis. Към пакета, който получавате, също има подробни инструкции. Препоръката е чаят да се приготвя от вечерта, а на сутринта да се консумира студен или да се затопли с добавяне на още вода. Аз обаче предпочетох да си го приготвям на сутринта, за да ми е пресен и топъл. Съставки на чая са мащерка, риган, джинджифил, ехинацея. При първото отваряне ароматът на риган вземаше превес над всичко, но след като се попари с вода си мирише приятно на смес от билки.

Екстрактът от черна боровинка и невен не се усеща добавен в чая, опитан самостоятелна, пробвах една капка, е леко алкохолен, но приятен, като ликьор и мирише сладко и плодово. Чаят е точно 21 пакетчета, от екстракта ми остана малко и го използвах през следващите дни, от него слагах по 20 капки на ден. Не променя вкуса на чая, почти не се усеща, ама то чай ли е вече това, цяло смути стана :) Само частта с медът не я спазвах много стриктно, честно казано не усещах нужда от сладко, а дори 1 чаена лъжица мед ми идваше повече.

Приемайки програмата не усещах глад поне до 12 часа, изпивам чая + екстракта към 8-9 часа. Действа събуждащо и ми дава енергия. Одобряващо е да денят да започне с трите стъпки, който ви носят дългосрочни ползи. Не очаквайте незабавно подмладяване или отслабване, природните продукти действат с натрупване. Трябва си постоянство и тялото ви определено ще ви е благодарно за полезните вещества, които му сервирате всяка сутрин. Хубаво е след 21-вия ден да не прекъсвате, а да продължите с вече създадената практика. Може да замените чая с друг, екстракта също. Immunis предлагат 6 различни екстракта, които могат да се ползват без прекъсване. Всеки от тях е създаден с цел да има максимален ефект и да съчетава в себе си полезни витамини и минерали.

Какво включва вашия сутрешен ритуал - Чай, кафе, нещо по-силно? :)

0 коментара: