Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Като застана пред шоколадите Милка в някой магазин и все се чудя от кой шоколад да си избера. Вярно, че едни са ми по-любими, но е вярно и ч...

Milka Yoghurt - Млечен шоколад с ниско-маслен пълнеж с кисело мляко

Като застана пред шоколадите Милка в някой магазин и все се чудя от кой шоколад да си избера. Вярно, че едни са ми по-любими, но е вярно и че всички са хубави. Този път ми беше спестено това лутане. Подариха на децата шоколад Milka Yoghurt и аз разбира се не пропуснах да си опитам от него.

Пълното му име е Alpine Milk Chocolate Yoghurt или Млечен шоколад с Алпийско мляко и ниско-маслен пълнеж с кисело мляко (50%). Честно казано само като позаглавието ми изглежда много вкусен. Понеже е подарък, не му знам цената, но ориентировачно е между 1.50 лв и 1.70 лв.

Лилава опаковка, с кравичка и синя вълничка, която предполагам символизира ниско-масления пълнеж, две парченца шоколад и хм, не знам как да го нарека, затова го пиша малка купчинка бял крем, която прилича на смес от сметана и мляко.

Очакват ме 15 блокчета, които този път не бяха само за мен с бял пълнеж. Вкуса е много лек и приятен. Усеща се леко кисел, но съвсем леко, което заедно със сладкия шоколад е много добра комбинация. Харесва ми като съчетание и влиза в списъка ми с любими шоколади.

Не знам дали е нов вкус, защото до сега не го бях срещала в асортимента на Milka. Не е от лимитираните серии, макар, че гледам вече пуснаха шоколади от тях, които скоро трябва да опитам, защото току виж докато се усетя и те свършили.
Ако съм ви била полезна и харесвате съдържанието, което публикувам, помогнете ми да стигне до повече хора - коментирайте, споделяйте, последвайте ме: facebook/instagram

0 коментара: