Един блог за всичко останало

Home Top Ad

Днес опитах още едно румънско шоколадче, от същата фирма, която произвежда Anidor шоколадите. Тъй като те ми харесаха, реших да опитам и таз...

Primola Creamy Cappuccino

Шоколад Primola
Днес опитах още едно румънско шоколадче, от същата фирма, която произвежда Anidor шоколадите. Тъй като те ми харесаха, реших да опитам и тази марка Primola. От шоколадите, които се предлагаха си взех Primola Creamy Cappuccino или Бял шоколад с крем капучино (45%).

Опаковката е синя, хартиена, като на едновремешните шоколади, сега по-рядко се среща такава, днес са все лъскави и модерни опаковки. Отпред има чаша с капучино и половин парченце шоколад. Не обичам кафе, но то тук е в съвсем малко количество и е по-скоро аромат, така че ще го преглътна.


В бял станиол ме очакват 12 интересни парченца шоколад. Интересни са, защото за разлика от другите шоколади, които съм яла, тези тук не са плътно прилепнали един към друг, а имат обща основа. Разделени са пак на парченца, но не изпълват цялата основа и са свързани с тръбички от бял шоколад. Всяко парченце е с релефен надпис Primola и тъй като са бели, отдолу прозира тъмния пълнеж.

Като си отчупиш парченце, веднага ти замирисва много приятно на кафе, но лек и някак мек аромат. Пълнежът разбира се не е толкова течен, колкото го показват на опаковката, но не е и прекалено твърд.

Primola парченца шоколад
Белият шоколад е сладък, а пълнежа леко горчив, поне за мен, защото не съм свикнала с вкуса на кафе. Пълнежа е мек и го има в изобилие, не са го спестявали. Като цяло вкуса е приятен, сладкия шоколад се неутрализира от капучино крема и задоволява глада ви за ароматен и вкусен шоколад.

0 коментара: