Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес опитах още едно румънско шоколадче, от същата фирма, която произвежда Anidor шоколадите. Тъй като те ми харесаха, реших да опитам и таз...

Primola Creamy Cappuccino

Шоколад Primola
Днес опитах още едно румънско шоколадче, от същата фирма, която произвежда Anidor шоколадите. Тъй като те ми харесаха, реших да опитам и тази марка Primola. От шоколадите, които се предлагаха си взех Primola Creamy Cappuccino или Бял шоколад с крем капучино (45%).

Опаковката е синя, хартиена, като на едновремешните шоколади, сега по-рядко се среща такава, днес са все лъскави и модерни опаковки. Отпред има чаша с капучино и половин парченце шоколад. Не обичам кафе, но то тук е в съвсем малко количество и е по-скоро аромат, така че ще го преглътна.


В бял станиол ме очакват 12 интересни парченца шоколад. Интересни са, защото за разлика от другите шоколади, които съм яла, тези тук не са плътно прилепнали един към друг, а имат обща основа. Разделени са пак на парченца, но не изпълват цялата основа и са свързани с тръбички от бял шоколад. Всяко парченце е с релефен надпис Primola и тъй като са бели, отдолу прозира тъмния пълнеж.

Като си отчупиш парченце, веднага ти замирисва много приятно на кафе, но лек и някак мек аромат. Пълнежът разбира се не е толкова течен, колкото го показват на опаковката, но не е и прекалено твърд.

Primola парченца шоколад
Белият шоколад е сладък, а пълнежа леко горчив, поне за мен, защото не съм свикнала с вкуса на кафе. Пълнежа е мек и го има в изобилие, не са го спестявали. Като цяло вкуса е приятен, сладкия шоколад се неутрализира от капучино крема и задоволява глада ви за ароматен и вкусен шоколад.

0 коментара: