Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Имам си нов крем за ръце и бързам да го похваля. Купих си го заради описанието на тубичката и признавам си заради аромата. Много е приятен, ...

Lavera - Био крем за ръце с био масло от бадем, жожоба и коензим Q10

Имам си нов крем за ръце и бързам да го похваля. Купих си го заради описанието на тубичката и признавам си заради аромата. Много е приятен, мирише сладко, много лек и свеж.

Според етикета:

Предназначение: С лека консистенция, попива бързо, осигурява необходимото количество влага и защитава ръцете дори при сурови условия. Изглажда и успокоява кожата. Има приятен деликатен аромат. Био бадем: деликатно леко масло с отлични подхранващи качества, за гладко усещане. Био жожоба: ценно растително масло, осигуряващо интензивна грижа. Коензим Q10: стимулира и енергизира клетките, за да се регенерират по-ефективно, намалява следите от преждевременно стареене.

Потвърждавам, кремът е лек, приятно нежен. Изглежда въздушен и пухкав. Нанася се много лесно и попива бързо. Даже имам чувството, че ако го оставиш на ръката, без да го разнасяш той пак ще попие. Изобщо не е мазен, не оставя следи върху кожата, само я прави по-гладка и приятно свежа. Доста е дълготраен, ползвам го сутрин и ръцете ми изглеждат добре през целия ден. Следи от стареене все още нямам, за да определя как им действа крема.

Споменах ли аромата ;) Кремчето изглежда и мирише като сладък и вкусен крем на торта и ръцете ми се радват, че могат да го опитат.

Кремчето е произведено в Германия, а съставките му са натурални и био. Тубичката е 75 ml, стига за доста време, цена около 12 лв.

0 коментара: