Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Много симпатично мехлемче. Донесох си го от Америка, през далечната 2005 година и доста вярно ми служи, но вече е на привършване. Не намирам...

Мехлем за разранена кожа (Nanak's Skin Repair)

Много симпатично мехлемче. Донесох си го от Америка, през далечната 2005 година и доста вярно ми служи, но вече е на привършване. Не намирам в България да мога да си го набавя от някъде или да има подобен на него. Ще му мисля като свърши, най-вероятно ще си го поръчам онлайн.

Кутийката му е миниатюрна, само 14 g., но е доста икономично. Нямам никакви спомени каква му е била цената, но в нета го намирам под 3$, така че определено си заслужава покупката. Мирише божествено, комбинация от мед и още нещо. Като си намажа устните, чак ми иде да го похапна.

Производителя му го рекламира като мехлем за всичко, който върши чудеса при: lips, chapped skin, eye lines, dry cracks, cuticles и diaper rash (публикувам ги на английски, защото не съм сигурна как се превеждат). Аз специално го ползвам за устните си през студените месеци и съм много доволна. Седи като гланц безцветен гланц за устни, не е много мазен , не е лепкав, даже леко блести.

Не се притеснявайте, дори да го изядете без да искате, безопасен е. Състав: pure vegetable oils (canola, almond, apricot & jojoba) beeswax, lecithin, comfrey, spearmint leaves, chamomile, vitamin E, aloe vera & flavor.

Приемам предложения с какво мога да го заместя. Нещо с подобни съставки и приложение.

0 коментара: