Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Този вид шоколад на Милка не е нито нов, нито кой знае колко интересен, но посегнах към него заради последната им промоция. Незнайно кой вел...

Milka Raisins & Hazelnuts или лесно ли е да спечелиш одеялце

Този вид шоколад на Милка не е нито нов, нито кой знае колко интересен, но посегнах към него заради последната им промоция. Незнайно кой велик маркетинг специалист е решил в нея да участват само по-познати и малко търсени видове, които са отдавна на пазара. И макар Милка да имат доста нови вкусове, тяхната покупка не дават възможност да спечелиш одеялце или петдневна почивка.

Не ми допадна много факта, че този път за да участваш, трябва да си купиш двойка шоколади, бисквити, голям шоколад или бонбони, всичко над 2 лв. Реших, че най на сметка като съотношение цена - количество ми идват двойката шоколади, още повече, че в Кауфланд бяха за 2.45 лв. Изборът разбира се беше повече от ограничен и можех да си взема Милка със стафиди и лешници или Милка с лешници. Не ми е за първи път да опитвам този шоколада и няма с какво да ме изненада. Доста отдавна не бях го хапвала, при положение, че има толкова други марки и видове, които са по-интересни.

Млечен шоколад с алпийско мляко със стафиди и лешници. Познатата лилава опаковка, част от нея закрита със стикера на играта. Вътре малки парченца с надпис Milka и тук таме тъмни сенки от парченцата стафиди в тях. От обратната страна на блокчето по ясно се виждат лешниците и стафидите. Не са пестили от количеството им и във всяко парченце има поне 1-2 стафиди и 1 парченце лешник. Според опаковката стафидите са 19%, а лешниците са 5%, като е добавена и лешникова паста, сигурно за по-богат вкус.

Шоколадът е доста сладък, като стафидите му придават малко кисела нотка. Тъй като количеството шоколад е по-малко, бързо се стопява и в 98% процента от случаите ми остават за доизяждане стафиди и лешници, които неприятно се лепят по зъбите. Изсушеното грозде е само от черните сортове, явно бялото е по-скъпо и не са го използвали.

Малко информация и за промоцията. Във всеки от споменатите по-горе продукти има по един код, който може да ти донесе Милка одеялце или нищо. При събрани и регистрирани 5 кода участваш в томбола за петдневна почивка за четирима. Аз досега имам регистрирани 7 кода от шоколад и 1 от бисквити и спечелих едно одеялце, което не е крайно лошо. Надявам се и на някоя почивка, затова си взех още три двойки шоколади, но това ще ми е.

0 коментара: