Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Реших първо да изпробвам глосът на BM Beauty, тъй като е подходящ за всекидневно ползване и вече има впечатления за него и мога да изкажа мн...

BG Beauty Cherry Bomb Lip Gloss

Реших първо да изпробвам глосът на BM Beauty, тъй като е подходящ за всекидневно ползване и вече има впечатления за него и мога да изкажа мнение.
 

С априлската кутия на Prettybox получих мостра от него в малка кутийка, количество 2 гр, цвят Cherry Bomb. Както писах и в предната си публикация, при отварянето на кутийката останах с усещането, че вътре има желе. Глосът се разтягаше като ластик между капачето и останалата част на продукта.

В картичката и в страницата на Prettybox пише, че ухае прекрасно, но моят иначе така чувствителен нос не усеща никаква миризма, ни на черешки, ни на лято. Интересно къде ли е изчезнала и трябва ли въобще да я има, при положение, че продуктът е без добавени аромати. На мен така ми е по-добре.


Бъркането с пръст в кутийката, особено ако имаш по-дълги нокти, не е много лесно, но оригиналния размер на продукта си е в шишенце с подходяща четчица. На цвят глосът е наситено червен, на силна светлина се появяват и лилави тонове. Нанесен на устните обаче ги прави съвсем малко по-тъмни, но по-скоро се забелязва, защото е лъскав, а не заради цвета. На мен дори ми розовее на устните, хубаво седи.

Доста мазен на пипане, но на устните си не го усещам чак толкова тежък. Когато нанеса малко повече количество от глоса в средата на устните ми пак се разтяга като локум, докато съумея да го разнеса хубаво. За трайност - според мен трайността му е като на балсамите за устни, със сигурност не е издръжлив като червило например. При мен издържа около 2-3 часа и то при положение, че бях мирна и нищо не правих. След сандвича на обед по устните ми не беше останало нищо. Обаче към края част от глоса се беше събрал в средата на долната ми устна.

Подходящ е за вегетарианци, защото не съдържа животински продукти, да не се притесняват, ако хапнат от него, което е неминуемо при продуктите за устни.  

Глосът може да се ползва както самостоятелно, така и върху червило, за да му придаде по-искрящ вид. Харесва ми как изглежда, не лепне и не се усеща. Имам достатъчно количество, за да преценя как ще реагират усните ми след по-продължително ползване, за сега се чувстват нормално. С две думи не съм разочарована от него и го ползвам с удоволствие, но не съм и впечатлена кой знае колко.

2 коментара:

  1. Общо взето съм съгласна с твоите думи, само че на мен ми идва малко тежичък... И моят не мирише, май мацките са се объркали на картичката :D

    ОтговорИзтриване
  2. изглежда добре самият цвят, аз този месец се въздържах от кутия, първата беше супер разочароваща :)
    поздрави - http://girlstemptation.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване